Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

De oplossing voor het desinfecteren van stoffen!

De oplossing voor het desinfecteren van stoffen!

Nu er nieuwe feiten naar voren komen over hoe je veilig kunt blijven tijdens een pandemie, blijft één ding hetzelfde: persoonlijke hygiëne. Een virus blijft niet zozeer op zachte oppervlakken als wel op hardere oppervlakken zoals hout, metaalplastic en laminaten.

We raden u aan om uw handen ongeveer 20 seconden te wassen om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verspreidt. Dat is de eerste van vele stappen om ervoor te zorgen dat uw meubels virusvrij zijn!

Onderhoud van de stoffen

Omdat mensen hun verschillende technieken hebben om meubels schoon te maken, zijn er vier verschillende methoden om altijd te onthouden!
Deze methoden kunnen variëren afhankelijk van het type stof.

1. Regelmatige reiniging

Dit zorgt voor een dagelijkse reiniging die stof en/of vuil verwijdert dat de stoffen kan beschadigen. Dit zorgt ervoor dat uw meubilair er veel langer goed uitziet.

Bureaustoel Projectas

2. Vacuüm Stoffen:

Stofzuigen zorgt voor een diepere reiniging om ervoor te zorgen dat er geen vuil op het meubilair achterblijft dat het meubilair na verloop van tijd langzaam kan beschadigen. Blijf dit doen en uw meubels blijven langer goed!

3. Vlekken verwijderen:

Vlekken zijn veruit één ding om bang voor te zijn als het gaat om uw mooie meubels. Maar door de juiste technieken te gebruiken om de vlekken te verwijderen, zal het helpen om uw stoffen een schonere uitstraling te geven. Meer details komen eraan!

4. Deep Cleaning:

Afhankelijk van uw stoffen is het ten slotte belangrijk om een diepe reiniging uit te voeren om eventuele vuilophopingen te verwijderen. Methoden kunnen bestaan uit het stomen van de stoffen, indien deze kunnen worden verwijderd, het plaatsen van de stoffen in een wasmachine of het gebruik van andere reinigingsmiddelen.

HOE TE DESINFECTEREN

Zoals hierboven vermeld kunnen bepaalde technieken, afhankelijk van de stof, variëren. Voor de meeste stoffen zijn deze methoden om uw meubels te desinfecteren echter de juiste manier!

1. Zeep en water:

Tijdens deze pandemie is het wassen van uw handen met water en zeep cruciaal om de verspreiding van het virus te voorkomen, dus waarom zou u niet hetzelfde doen met uw stoffen? Het reinigen van stoffen met zeep en warm water is de eenvoudigste maar meest efficiënte manier om uw meubels schoon te houden en er goed uit te zien. Deze methode is geschikt voor alle soorten stoffen!

2. Using Alcohol:

Het gebruik van 75% alcohol om uw stoffen te reinigen is perfect om virussen en bacteriën te bestrijden maar is ook zeer effectief! Deze methode wordt aanbevolen voor vinyl, polyester, propyleen en Trevira CS.

3. Bleken:

Dit is een methode die perfect geschikt is om ongewenste vlekken te verwijderen en om virussen en bacteriën te bestrijden. En net als het gebruik van alcohol wordt bleken alleen aanbevolen voor vinyl, polyester, propyleen en Trevira CS.

4. Stomen:

Dit is een methode waarvoor geen chemicaliën nodig zijn! Door het gebruik van hoge temperaturen en druk op de stoffen, zal het ongewenste vuil optillen en bacteriën verwijderen! Het is sterk aanbevolen om deze methode te gebruiken op wol, polyester, wollen bast en Trevira CS.

5. Antibacteriële Spray/doekjes:

Net als het gebruik van alcohol, wordt deze methode het best gebruikt voor vinyl, polyester, propyleen en Trevira CS. Het gebruikt biociden om alle bacteriën die op uw meubilair blijven hangen te verwijderen!

Bezoek Woonliving voor de laatste updates over hoe u uw stoffen kunt desinfecteren. Bekijk hier het hele overzicht van leuke wooninspiratie blogs.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen