Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

De populairste kleuren stoelen voor deze herfst!

De populairste kleuren stoelen voor deze herfst!

De trend van kleuren en decoratie opties in de afgelopen paar maanden was gericht op onze toekomst, ontspannen en ideeën. De kleur van de afgelopen maanden was ultraviolet - een diepe schaduw van paarse en blauwe tinten om originaliteit, futurisme en visionair denken te bevorderen dit is voor bedrijven dan.

Op dezelfde manier zijn moderne meubelstijlen trending geworden naar het natuurlijke, het eenvoudige en het gedurfde. Ingewikkelde ontwerpen en meubels zijn niet langer gewild; minimalisme is bijna ieders keuze.

Nu de zomer afgelopen is kijken we bij Woonliving uit naar de herfst van 2019 om te bepalen welke meubel trends en kleuren naar verwachting stijlvol zullen zijn in deze herfst.

Populaire kleuren voor deze herfst

De voorspelde populaire kleuren voor deze herfst draaien om diepe tinten, verfijning, klasse en elegantie. Diepe tonen roepen gevoelens van verfijning, wereldwijsheid en rijkdom op.

De Dulux Paint 2019-kleur van het jaar is Nachtwacht - een diep, prachtig groen uit de natuur terwijl het toch stedelijke verfijning oproept. Ze combineren deze kleur met een gedurfd palet van diepe blues, rijke wijntinten, neutrale grijstinten en enkele verbazingwekkende gebrande oranje kleuren (zoals hun Lucky Penny). Hun paletten zijn een uitgebalanceerde mix van neutrale, lichte tinten met diepe kleurrijke tinten.

Behr's kleur van het jaar voor 2019 is Blauwdruk, een eenvoudige, eerlijke, flexibele kleur die flexibiliteit, verbeelding en transformatie oproept. De naam zelf roept deze gevoelens al op om te beginnen met iets helemaal opnieuw te bouwen! Hun kleurenpaletten zijn vergelijkbaar met die van Dulux's gebalanceerde neutralen, maar ook een verscheidenheid aan pasteltinten gemengd met diepgroene en blauwe tinten.

Pantone heeft natuurlijk nog niet hun kleur van het jaar vrijgegeven voor 2019. Hun 2019-kleurenpaletten zijn tot nu toe gevuld met diep groen en heldere sinaasappels, met neutrale kleuren in beige, grijs en diepblauw voor balans. Hun kleurenpalet in 2019 wordt gevoed door rijk voedsel en hunkeren naar, zoals peper, kurkuma en toffee. We zijn verheugd om te zien wat zij kiezen als hun 2019-kleur van het jaar in dit heerlijke thema!

Onze keuze voor decoratie en meubel trends

We merken dat veel mensen de laatste tijd steeds meer richting de botanische stijlen trekken. Mooi duurzaam hout gecombineerd met veel groen. Behalve dat deze look erg stylish is, is het ook nog eens gezond om met veel planten een inrichting te doen. Dus zien we steeds meer hout, gecombineerd met leuke kleuren in huizen en bedrijven. Bekijk hier nog meer houten stoelen van Woonliving.

Stoelen van Woonliving

Gedempte pastelkleuren zullen waarschijnlijk ook een enorme moderne meubel- en decortrend zijn in het komende seizoen. Krijttonen hebben een plaats in bijna elk kleurenpalet en zijn perfect voor een minimalistisch ontwerp, dat altijd in stijl is!

Metallic tonen zullen waarschijnlijk ook enorm zijn in de herfst, zowel voor decor- als meubelonderstellen. Chromen meubels hebben een gedurfde afwerking die contrasteert met de diepe kleuren en zullen de pasteltinten en neutrale tinten goed aanvullen. In ruimtes met diepe greens kan houten meubilair echter het materiaal bij uitstek zijn!

Woonliving loopt altijd voor op de trend voor moderne design- en meubeltrends. Als je wilt renoveren of opnieuw schilderen, kan Woonliving je helpen de juiste meubels en kleuren te vinden die passen bij je visie voor je nieuwe woning of bedrijf.

We werken onze meubelstijlen en kleuropties altijd bij om onze klanten te voorzien van de nieuwste moderne meubels en kleurentrends. Neem contact met ons op voor toegang tot onze gedetailleerde catalogus en prijslijst en voor meer informatie over onze bulkmeubelpakketten!

Neem vandaag nog contact op met Woonliving!

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen