Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Decoratie trends voor deze herfst!

Decoratie trends voor deze herfst!

Het is altijd jammer om afscheid te nemen van de zomer. Maar de herfst heeft veel dingen om naar uit te kijken - vooral het decor! Het is de perfecte tijd om zowel binnen als buiten je huis enkele decorupdates te maken om het seizoen volledig te omarmen.

Dit najaar worden er door ontwerpers in Noord-Amerika verbluffende trends gebruikt om dit najaar te laten passen bij bredere design- en modetrends. Of je nu een herfststijl hebt die je wilt uitlichten, of op zoek bent naar nieuw style deze herfst, we hebben een aantal decortips om mee te beginnen.

Begin met buiten de toon te zetten

Welkom bij je thuis door het decor op je voordeur of veranda bij te werken! Een klassieke, met pompoen gevoerde veranda zal altijd in stijl zijn, en een deurmat met borstelharen of een krans van eikenbladeren is perfect voor een appartement of studio. Een grote vaas met esdoornbladeren en twijgen kan ook uitnodigend zijn en is het hele jaar door gemakkelijk te veranderen voor seizoensdecoraties!

Als je ruimte hebt voor meubels op je terras of voordek, zijn rieten meubels altijd in de mode voor de herfst. Het gebruik van kussens in herfstkleuren, zoals verbrand oranje, geel en goud, kan ook helpen bij de seizoenstonen.

Laat kleuren meer opvallen

De traditionele herfstkleuren die we allemaal kennen en waar we van houden, zullen dit seizoen nooit uit de mode raken. Een zeer populaire trend voor de herfst van 2019 is het opnemen van rijke paars en diep roze als accentkleuren in je omgeving. Of het nu gaat om uw meubels, middenstukken, tafelinstellingen of buitenmeubels, het gebruik van een pop van “millennial purple” fungeert als een geweldig statement tussen brons en diep oranje kleuren. Zolang je het accent op een paar plaatsen gebruikt, zoals servetten en een bloem in het middelpunt, kan het een meer traditioneel decor op een moderne manier het geheel samen brengen.

Maak het lekker knus!

Is er iets beters dan grote, gezellige breisels voor de herfst? Gebreide dekens en kussens zijn geweldige toevoegingen aan elke kamer om het seizoen te omarmen. Zelfs de meest trendy ruimtes, met industriële of moderne meubels, worden gemakkelijk verzacht door een paar gebreide dekens in de herfst.

Plaid is een patroon dat niet bij iedereen past, maar deze herfst zijn plaiddekens en kussens een populaire manier waarop sommige mensen dit najaar een modern en traditioneel decor combineren. Dit weerspiegelt de bredere modetrend met betrekking tot plaid voor het seizoen.

Zowel gebreide stoffen als plaid zijn geweldige materialen en patronen om te gebruiken voor je herfstdecor om je moderne ruimte comfortabel en uitnodigend te laten aanvoelen.

Tijd voor meer licht!

 Lampen voor de herfst

Verlichting is een van de beste manieren om je moderne ruimte gezelliger aan te doen voelen. Hangende kerstverlichting is nu al een paar jaar populair, zowel binnen als buiten. Een draai aan deze trend dit jaar is het gebruik van kleine lampjes als onderdeel van je decoratieve stukken. DIY(do it yourself) metselaar potten gevuld met lichten, jute en touw kunnen prachtige middenstukken maken voor binnen en buiten.

Het wikkelen van kleine LED-lampen rond je kransen en gedroogde bloemen is ook een geweldige manier om een ​​zeer traditionele decortrend te moderniseren.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen