Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Effen kleuren of gekke printjes

Effen kleuren of gekke printjes

Effen kleuren of gekke printjes - Welke opties past het beste bij jouw huis of bedrijf?

Bij het inrichten van een bedrijf of een huis kan het kiezen van de materialen voor je moderne meubels een dilemma zijn. Kies je voor eenvoudige, effen kleuren of maak je een statement met opvallende bekleding?

Beide opties zijn geschikt voor verschillende plekken en bieden veel vrijheid bij het kiezen van andere meubelopties, decor en accessoires. Maar afhankelijk van de ruimte en de verwachtingen die jij hebt voor je meubilair, is de ene optie soms praktischer dan de andere!

Effen kleuren: tijdloos en eigenlijk altijd goed

Effen kleuren bij meubels is een keuze die nooit uit de mode raakt. Ze zorgen ervoor dat de decor en kleuren om hen heen veranderen, wat vaak eenvoudiger is dan het veranderen van alle meubels in een kamer. Wanneer je een bank of stoelen in dezelfde kleur bekleding koopt dan heb je de mogelijkheid om accessoires te kopen met heldere patronen en prints om een ​​ruimte op te fleuren.

Effen kleuren op meubels hebben het voordeel dat ze tijdloos zijn. Als je een bank van hoge kwaliteit koopt die vijftien of twintig jaar meegaat. Is het bloemmotief erop misschien niet zo trendy in een paar decennia als nu. Sommige interieurontwerpers gaan zelfs zover dat ze aanbevelen om nooit meubels met een patroon te gebruiken, omdat dit sneller tot verouderd meubilair kan leiden.

Als je op zoek bent naar meubels die je lange termijn wilt gaan gebruiken zonder het te vervangen of opnieuw te bekleden. Is het waarschijnlijk de beste optie om een ​​effen kleur te kiezen. Ze zijn geweldig voor restaurants, huizen, hotelkamers en hotellobby's of wachtkamers. Omdat het lastig is om met verschillende kleuren stylish te blijven voor een lange tijd en een renovatie om de zoveel jaar niet haalbaar is. Een hotelkamer of restaurant met bloemenbanken van tien jaar geleden zijn natuurlijk nu niet meer zo mooi als een bank met een eenvoudige lederen beige bekleding!

Patronen mengen

Aan de andere kant, als je een patroon hebt gevonden dat je leuk vindt of perfect in je ruimte past ga ervoor! Gedessineerde banken of fauteuils kunnen geschikt zijn voor verschillende ruimtes, zoals kantoorgebouwen of slaapkamers. Als je ervoor kiest om een ​​print te gebruiken voor je  meubels, zorg er dan altijd voor dat je er een kiest die niet de "hipste trend" is. Deze komen en gaan snel, en binnen 6 maanden heb je plotseling een hele gedateerde bank of stoel!

Breng een verband tot stand tussen patronen en vaste stoffen door ze met één kleur te verbinden. Dit is een geweldige methode om patronen met elkaar te mengen en een samenhangende ruimte te creëren.

Ten slotte, als je een stoel of bank krijgt met een gedateerde print of patroon erop, sta dan open voor verandering! Meubels opnieuw stofferen is een geweldige optie om materialen van hoge kwaliteit niet te willen verspillen en ze toch nog een nieuw leven te geven.

Patronen, afdrukken en stofferen door Woonliving

Woonliving gebruikt hoogwaardige meubelstoffen op al onze meubels om ervoor te zorgen dat, ongeacht de kleur of print die je kiest, je meubels lang meegaan. Of je nu effen kleuren of prints gebruikt, vervaagde of gescheurde stof zou nooit een optie moeten zijn!

Neem contact op met Woonliving voor meer informatie over onze kleuren en materialen die beschikbaar zijn voor onze meubels op bestelling. We zijn hier om je te helpen de perfecte meubels te vinden voor je huis of bedrijf.

We werken elke dag met ontwerpers en ondernemers om ervoor te zorgen dat de meubels die ze zoeken aan al hun verwachtingen voldoen en deze overtreft. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over onze beschikbare kleuren en materialen!

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen