Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Element Offices heeft Woonliving geïnterviewd

Element Offices heeft Woonliving geïnterviewd

Sinds 1 november 2020 is Woonliving ingetrokken bij Element Offices aan de Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht. Locatie Manager Jolanda Versnel en Gastvrouw Charifa Houhoud gingen bij Collin Herber van Woonliving op de koffie om te zien wat zij allemaal doen. En natuurlijk hoe zij bij Element Offices terecht zijn gekomen!

Woonliving

Woonliving is opgericht door Collin Herber in 2017. ‘Het is begonnen als een handel waarbij ik oud meubilair opknapte en weer doorverkocht. Dat is uitgegroeid tot een bedrijf met een missie om duurzaamheid aan te pakken’’ verteld Collin Herber.

‘‘Het is begonnen als een handel waarbij ik oud meubilair opknapte en weer doorverkocht.’’

Woonliving vindt dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen. Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig teveel voor je design meubels. Woonliving wil dit deel besparen voor de klant en biedt originele design aan voor betaalbare prijzen. Dit is wat wij anders doen.

Bij Woonliving werken er ruim negen jonge medewerkers met een ambitie om design meubels te kunnen aanbieden van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs.

Woonliving

Groene toekomst met Woonliving

Woonliving werkt rechtstreeks samen met de beste designers en meubelmakers. Dit is een verantwoorde manier van ontwerpen waar ze trots op zijn. Bovendien zijn klanten altijd goedkoper en duurzamer uit dan in een winkel. ‘‘Wij willen klanten een bewuste keuze bieden en tegelijkertijd investeren in een groene toekomst’’ verteld Collin.

De keuze voor Element Offices

Voor Woonliving was de klantvriendelijkheid doorslaggevend om een kantoor te huren bij Element Offices. Collin zegt ‘’Wij kregen een hele leuke introductie van onze vestigingsmanager Jolanda Versnel, zij heeft ons zodanig een pitch gegeven dat we niets anders meer konden. Wij hadden hier een hele fijne sfeer en een goede ontmoeting, waarbij we eigenlijk direct verkocht  waren’’.  

‘‘Element Offices; we waren eigenlijk direct verkocht’’

Woonliving ziet hun toekomst bij Element Offices met veel enthousiasme tegemoet. We wensen Woonliving heel veel succes bij de uitdaging om de door hun beoogde groei te verwezenlijken!

Woonliving zakelijk

Ben je bezig met het inrichten van jouw kantoor? Woonliving helpt jou met het kiezen van de juiste meubels. Denk bijvoorbeeld aan een verstelbaar bureau, bureaustoel en andere ergonomische accessoires. Wij helpen jou met dé zakelijke oplossing voor jouw kantoor. Bekijk hier de voordelen om zakelijk te bestellen bij Woonliving.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen