Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Het creëren van de perfecte eetruimte in een studio's

Het creëren van de perfecte eetruimte in een studio's

De meeste appartementen en appartementen hebben niet veel extra ruimte. In de meeste steden hebben studio's geen speciale eetkamer. Maar dit betekent niet dat je elke avond op de bank moet eten!

Het creëren van een eetruimte in een studio is een combinatie van het vinden van het juiste meubilair, het zo goed mogelijk gebruiken van de ruimte en het gebruik van de inrichting in uw voordeel. Door de toename van het wonen in een appartement in de afgelopen tien jaar, hebben de meubelontwerpers een aantal prachtige eetkamermeubels gecreëerd die perfect zijn voor deze kleinere ruimtes. Als je de juiste tafel, toonbankruimte, eetkamerstoelen en barkrukken vindt, samen met de juiste inrichting, kun je een perfecte eetruimte in je appartement creëren!

Inspiratie voor het creëren van eetruimtes in appartement.


COMPACTE EETSTOELEN


Het kiezen van eetstoelen voor een studio kost een beetje werk. U wilt geen logge stoelen en kiest voor compacte stoelen die weinig ruimte in beslag nemen. Rolstoelen die gemakkelijk onder een tafel kunnen worden geschoven als ze niet in gebruik zijn, zijn een goede optie om ruimte te besparen. Stapelbare stoelen kunnen ook goed werken in uw ruimte. Deze eenvoudige stoelen kunnen worden gestapeld langs een muur en kunnen ook worden gebruikt als planthouder of boekenplank als ze niet worden gebruikt.

Eetruimte inrichten


Zorg er altijd voor dat u de afmetingen neemt voordat u eetstoelen voor uw appartement koopt. Het kan moeilijk zijn om de ruimte te meten, en je kan overschatten hoeveel ruimte je hebt en te veel stoelen of stoelen kopen die te groot zijn.


GEBRUIK KUNST EN DECOR OM TE SCHEIDEN


Als u slechts één grote woonruimte in uw appartement heeft, kan het moeilijk zijn om uw woonkamer te scheiden van uw eetkamer. De beste manier om dit te doen is met een aantal specifieke ontwerp- en decorkeuzes.

Het gebruik van verschillende kunstwerken op de muur rond je kleine eettafel en stoelen kan helpen om het te scheiden als een eigen ruimte. Het neerleggen van een vloerkleed onder de tafel is een ander mooi voorbeeld. Wat we veel zien is dat mensen een spiegel aan de dichtstbijzijnde muur hangen omdat dit dubbelwerkend werkt - het is een ander soort decor, het scheidt het van de rest van de kamer, en het maakt de ruimte groter. Zwevende planken met wijnglazen of planten zijn ook een geweldige manier om de ruimte uit te snijden. Zolang je wat decoratie hebt om de ruimte te onderscheiden van de rest van het appartement, zul je het gevoel hebben dat je je eigen aparte eetkamer hebt!

Eetruimte inrichten met Woonliving


OMHELS HOEKJES, RAMEN EN HOEKEN


Bij het vinden van modern meubilair en inrichting voor uw appartement, kan het moeilijk zijn om de traditionele ontwerpregels van het gebruik van de ruimte te schudden. Proberen om geen ramen te blokkeren of iets krap te laten voelen is wat we altijd geleerd hebben, maar je bent al in een klein appartement - je hebt geen negatieve ruimte om op te offeren!

Als je een glazen schuifdeur of ramen van vloer tot plafond hebt, hoeven deze niet helemaal duidelijk te zijn. Je kunt het behandelen als een hoekje in je ruimte en je tafel en krukken of stoelen erlangs zetten. Tegen de ramen en in de hoeken kunt u banken gebruiken als zitplaatsen om ruimte te besparen. L-vormige banken kunnen wonderen verrichten en je kunt afstand doen van stoelen bij elkaar.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen