Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Hoe houd je jouw huis schoon tijdens de coronacrisis

Hoe houd je jouw huis schoon tijdens de coronacrisis

Door de wereldwijde uitbraak van het Coronavirus wordt iedereen aangemoedigd om al zijn tijd thuis door te brengen om de verspreiding van het virus te beperken. COVID-19 heeft mensen voorzichtiger gemaakt en probeert voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat ze getroffen worden. Hoewel het goed wassen van je handen een van de belangrijkste manieren is om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, is het ook van cruciaal belang om bacteriën en schadelijke ziekteverwekkers in je huis te bestrijden door het schoon te houden.

Omdat iedereen nu thuis in isolement is, moeten mensen het huishoudoppervlak goed schoonmaken, desinfecteren en ontsmetten om uw blootstelling aan gevaarlijke ziektekiemen te verminderen en uw gezin gezond te houden.

Bij het schoonmaken van uw huis worden gestoffeerde meubels meestal vergeten. Zorg ervoor dat u uw dierbaren veilig houdt door een aantal van deze maatregelen in uw dagelijks leven te gebruiken. Hier volgen enkele tips voor het saneren van gestoffeerde meubelen.

Hoe houd je jouw huis schoon


Uw gezondheid komt op de eerste plaats

Op regelmatige basis vergeten veel mensen bepaalde delen van hun meubilair op te ruimen. Door de pandemie is het echter belangrijk om heel goed op hun omgeving te letten om ervoor te zorgen dat ze in goede gezondheid verkeren. Zo is het handhaven van een goede gezondheid binnen het isolement een stap in de goede richting. Met name het schoonmaken van meubels waar we het grootste deel van onze tijd in doorbrengen is erg belangrijk.

Of het nu gaat om de bank waarop u zit of het bed waarop u ligt, de netheid van de bekleding zorgt ervoor dat u, net als vele anderen, met een gerust hart kunt voorkomen dat het virus zich verspreidt. Bij het schoonmaken van de meubels zijn er een paar dingen die goed zijn om in gedachten te houden:

  • - Begin met het wassen van uw handen met water en zeep (ca. 20s)
  • - Draag handschoenen om u te beschermen tegen schadelijke ziekteverwekkers
  • - Vacuüm vaak, vooral in kleine ruimtes zoals de spleten
  • - Het afstoffen van het meubilair
  • - Het gebruik van desinfecterende producten die geschikt zijn voor het materiaal van de meubels
  • - Boek een afspraak met professionele schoonmakers indien nodig

Hoe desinfecteer je bekledingsmeubilair?

Er zijn tal van manieren om het reinigen van verschillende bekledingsmeubels aan te pakken. Of het nu gaat om vlekkenverwijderaar, leerreiniger, een krasoplossing of zelfs een houtpolijstmachine. Tijdens de zelfisolatie hoeft u echter niet te benadrukken welk product u moet kopen. Creatief bezig zijn en het gebruik van thuisremedies is net zo bevorderlijk voor het reinigen van de meubels! Zoals gezegd, het zuigen van kleine ruimtes zoals spleten en het afstoffen van de meubelen zijn manieren om ervoor te zorgen dat de meubelen schoon blijven. Als u op zoek bent naar andere manieren om de meubelen te ontsmetten, dan is de verzorgings- en onderhoudspagina van het product op de Woonliving-website een goede bron! Zo krijgt u de beste tips voor het desinfecteren van verschillende soorten meubilair. Woonliving stelt bijvoorbeeld voor om glasvezel te reinigen met warm water en een huishoudelijk schoonmaakmiddel met een doek om de beste resultaten te krijgen.

Het desinfecteren van uw huis door middel van thuismiddelen is een geweldige manier om te gaan terwijl u zich in zelfisolatie bevindt. Echter, om u te helpen uw geest te verlichten, kan het bellen van een professionele meubelreiniger en/of een tapijtreiniger ervoor zorgen dat uw meubilair brandschoon is. Helpen bij het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen en virussen.

Woonliving helpt graag!

Zorg ervoor dat u al uw huishoudmeubilair, met name uw bekleding, ontsmet en ontsmet tijdens de uitbraak van het coronavirus. Woonliving heeft gezorgd voor modern meubilair voor kantoren over de hele wereld. Wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste meubilair voor elk thuiskantoor om u te helpen ontspannen en productiever te zijn. Of u nu behoefte heeft aan moderne stoelen, een functioneel bureau of een gestructureerde boekenplank, wij kunnen u helpen.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen