Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Hoe richt je een café in met modern meubilair?

Hoe richt je een café in met modern meubilair?

Het idyllische café met modern meubilair is een recht uit Parijs - eenvoudige, dunne tafels, diepe, hoge fauteuils met hoge rugleuning en hoge barkrukken langs een strakke, houten toonbank. Espresso en croissants worden geserveerd op kleine borden, terwijl studenten studeren en koppels kletsen.

Het creëren van de perfecte ambiance voor een coffeeshop is van cruciaal belang voor het succes ervan. Een ontwerp en meubilair dat te koud is, nodigt mensen niet uit om te zitten en te ontspannen. Iets te traditioneel en gezellig is niet bevorderlijk voor studie en productiviteit. Het vinden van de perfecte balans tussen gezellig, modern en traditioneel is de sleutel voor elk café!

Tips voor het inrichten van een café met modern meubilair

Modern meubilair in een café is een geweldige manier om mensen uit te nodigen om te ontspannen of te werken terwijl je er toch voor zorgt dat je klanten zich comfortabel voelen. Woonliving heeft een aantal moderne meubels die geweldig zullen werken in een coffeeshop of café!

Wij geven tips om een moderne inrichting te creëren in jouw café. Wij lichten de volgende meubels toe:

  • Fauteuils
  • Tafels
  • Barkrukken
  • Stoelen

Moderne inrichting met een fauteuils

Comfortabele moderne fauteuils in een café zijn de sleutel tot het uitnodigen van uw klanten om te ontspannen, lezen of studeren voor een tijdje. Veel cafés hebben afdelingen met banken en fauteuils voor klanten die willen ontspannen met hun kop koffie of gebak. Niets nodigt mensen meer uit om lekker knus te zitten met een goed boek en een kopje koffie dan een gezellige fauteuil!

Tips voor het inrichten van een cafe met modern meubilair

Moderne inrichting met leuke tafels

De meeste moderne café meubelen bevatten houten tafels, omdat deze aardse tinten kunnen bijdragen aan comfort en gezelligheid in plaats van een hard wit of glazen tafelblad. Afhankelijk van de indeling van uw café, kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan moderne tafels om uw ruimte te vullen.

Met grote eettafels kunnen ze gebruikt worden als zitplaatsen voor grote groepen of voor meerdere kleine groepen of solo klanten. Deze worden steeds vaker gebruikt in coffeeshops, restaurants en brouwerijen om een gemeenschapsgevoel te creëren. Als uw ruimte het toelaat, met meerdere kleinere tafels voor groepen van drie of vier personen die gewoon wat tijd willen doorbrengen met hun groep.

Tips voor het inrichten van een cafe met modern meubilair

Barkrukken passen in een moderne inrichting

Als uw café een toonbank heeft, kunt u een paar barkrukken langs de toonbank plaatsen om wat zitplaatsen toe te voegen voor als u het drukker heeft dan normaal. Barkrukken moeten eenvoudig, licht en gemakkelijk te verplaatsen en schoon te houden zijn. Dit zal klanten in staat stellen om ze gemakkelijk te verplaatsen naar de balie of een balietafel. Barkrukken bieden ook de mogelijkheid om stijlen, materialen en kleuren te mixen en te matchen om uw ontwerp op te fleuren!

Tips voor het inrichten van een cafe met modern meubilair

Stoelen voor een moderne inrichting

Typische caféstoelen zijn van metaal of plastic, dus ze zijn gemakkelijk op te ruimen met zo'n hoog klantenverloop. De meeste coffeeshops geven de voorkeur aan deze eenvoudige eetkamerstoelen met tafels om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan en comfortabel blijven voor hun klanten. Woonliving Metal Mobil lijn is perfect voor elk café. De eetkamerstoel houten design zwart school is licht van gewicht, gemakkelijk schoon te houden en goed gemaakt om ervoor te zorgen dat ze jarenlang meegaan bij regelmatig gebruik.

Coffee Company Utrecht

Uw café openen of verfrissen?

Cafés en coffeeshops zijn een competitief landschap - om aan de top te blijven, moet u uw klanten iets aanbieden wat niemand anders doet. Het vinden van de perfecte balans tussen modern en gezellig design kan helpen om van uw café de place to be te maken.

Als u binnenkort een café opent of overweegt om uw bestaande ruimte op te frissen, kan Woonliving u helpen. Ons brede assortiment moderne fauteuils, moderne tafels en moderne barkrukken kan bijdragen aan de esthetiek die u voor uw café wenst. Diepe, comfortabele banken en strakke lijnen nodigen mensen uit om te bezoeken, te studeren, te socialiseren en te ontspannen!

Woonliving helpt je met jouw moderne inrichting

Woonliving heeft een leuk aanbod aan meubels en accessoires die perfect passen bij een moderne inrichting. Op de website van Woonliving kun je super gave meubels vinden zoals:

Wil je alvast een kijkje nemen hoe de meubels bij andere mensen in huis staan? Op Instagram deelt Woonliving regelmatig inspiratie foto's. Laat je inspireren!

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen