Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Welke tafel past bij mijn inrichting?

Welke tafel past bij mijn inrichting?

Het aanschaffen van een leuke tafel is enorm belangrijk als je bijvoorbeeld intrekt in een nieuwe woning of als je gaat verbouwen. Het kiezen van de juiste tafel is niet alleen belangrijk, maar ook erg lastig. Wij van Woonliving willen dit probleem graag voor je oplossen. Wij vertellen waar je op moet letten en welke tafel het beste past in de sfeer die jij thuis wilt creëren.

Welk type tafel past in mijn kamer?

Het type van jouw tafel is bepalend voor de beleving van de ruimte. Er zijn verschillende types, denk bijvoorbeeld aan een ronde, vierkante of een rechthoekige tafel. Allemaal verschillende tafels die een andere uitstraling hebben. Kom erachter welk type tafel bij jou past! De volledige collectie kun je vinden op de website van Woonliving.

Ronde tafel

Een ronde tafel is echt om gezelligheid te creëren in huis. Je kunt namelijk iedereen aankijken als je aan de eetkamertafel zit. Hierdoor is het ideaal om spelletjes aan te spelen en lekker lang te dineren. De ronde eetkamer tafel industrieel mangohout is hiervan een mooi voorbeeld. Deze ronde eetkamertafel zorgt voor een stoere uitstraling in huis. Om het accent nog meer op gezelligheid te leggen, is een mooie vaas met (droog)bloemen erin, echt de perfecte match voor deze prachtige ronde dame.

Ronde Eetkamertafel Industrieel Mangohout

Vierkante tafel

Een vierkante tafel is vooral handig om in een kleine ruimte neer te zetten. Aan een vierkante eetkamertafel kun je vier leuke eetkamerstoelen neerzetten om toch de ruimte optimaal te benutten. Mocht je niet de ruimte hebben om een grote rechthoekige tafel neer te zetten is dit dus de ideale oplossing. Een vierkante tafel kan ook tegen de muur aan worden gezet. Hierdoor zorg je ervoor dat er meer ruimte overblijft in de kamer. Hierdoor is je woonkamer direct ruimtelijker.

Rechthoekige tafel

De rechthoekige eetkamertafel is de meest gekozen tegenwoordig. Het is een praktische tafel, omdat je veel spullen erop kwijt kan en het leukste is dat je er met veel mensen aan kan zitten. Het is een beetje afhankelijk van de grootte van de tafel, maar bij het merendeel kunnen er gerust zes mensen aan zitten! Super leuk om uitgebreid te eten met het hele gezin. De eetkamertafel industrieel mangohout is een tafel die precies past in een woonkamer die een stoere sfeer geeft. Het is momenteel nog steeds een trend om verschillende soorten en kleuren stoelen te gebruiken. Dit geeft jouw hele woonkamer een stoer en speels karakter.

Eetkamertafel Industrieel Mangohout

Wat voor tafel past bij mijn interieur stijl?

Ieder huis heeft een eigen stijl, maar hoe kan je nu de juiste tafel neerzetten die past bij jouw stijl? Scandinavisch, industrieel en landelijk zijn stijlen die vaak voorkomen en allemaal een totaal andere uitstraling en sfeer creëren in huis.

Tafel in een Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl is vooral gebaseerd op lichte en zachte kleuren. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van hout. Een mooie ronde eetkamertafel past dan ook perfect als je een Scandinavische stijl in huis wilt. Dit zorgt voor sfeer en maakt je Scandinavische interieur helemaal af.

Tafel in een industriële stijl

Met een industriële stijl zorg je ervoor dat jouw interieur stoer en robuust eruit ziet. Met strakke metalen materialen en donker hout zorgt dit direct voor een industriële stijl. Een tafel met een zwart onderstel en een mangohouten blad zorgt ervoor dat jou woonkamer direct omgetoverd is in de industriële stijl.

Tafel in een landelijke stijl

Een tafel die het best past in een landelijke stijl is er een met een opgeschuurd tafelblad. Dit zorgt ervoor dat je meteen een rustiek gevoel beleeft. De gezellige sfeer die ontstaat sluit namelijk helemaal aan bij de landelijke stijl.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen