Hoe richt je zelf gemakkelijk een thuiswerkplek in – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Hoe richt je zelf gemakkelijk een thuiswerkplek in

De snelle verspreiding van Covid-19 heeft veel werkgevers ertoe aangezet hun werknemers te verplichten thuis te werken. Werken op afstand heeft zijn uitdagingen, zoals in bed blijven liggen of vechten over een aangewezen bank. Dit kan de perfecte gelegenheid zijn om het ideale thuiskantoor waar u altijd al van gedroomd heeft te modelleren! Wie wist dat een paar meubels de creativiteit, productiviteit en concentratie zouden kunnen bevorderen? Woonliving is er om u te helpen een ruimte te creëren die bijdraagt aan het succes van uw werk - van huis uit - met moderne meubels!

Zet uw droomkantoor aan huis op met deze moderne en chique meubels!

Het perfecte moderne bureau

Het kiezen van het perfecte bureau voor uw werkbehoeften is een aanvulling op uw werkruimte. Met een ruim en modern bureau kunt u zich laten inspireren en organiseren in uw thuiskantoor. Woonliving heeft verschillende moderne bureaus voor u!

De Voso bureau van Woonliving is het perfecte minimalistische moderne bureau voor elke ruimte! Dit eigentijdse meubelstuk past bij alle huisdecoratie en meubelsets om elke look compleet te maken. Het bureau is MDF bekleed met witte lak, en heeft twee verchroomde, roestvrijstalen sledepoten. Dit meubel heeft veel opbergruimte, met twee lades voor kleine, vaste voorwerpen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, zwart, wit en grijs, zodat het in elk interieur past!

Eindelijk comfortabel werken

Met Woonliving grote collectie moderne bureaustoelen hoeft u niet te kiezen tussen comfort en elegantie. Het kiezen van de juiste stoel is belangrijk om u comfortabel en modieus door uw werkdag heen te helpen. Deze moderne bureaustoelen zijn gebouwd met een ergonomische vormgeving; stevig, flexibel en meegaand. Eetkamerstoelen, barkrukken en opvouwbare stoelen bieden niet de juiste ondersteuning die uw rug nodig heeft.

Woonliving bureaustoelen hebben een uitstekende lendensteun en bevorderen een ideale houding om onnodige stress of ongemak te voorkomen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende klassieke, moderne ontwerpen uit het midden van de eeuw met extra functies die speciaal voor thuiskantoren zijn gemaakt, zoals verstelbare stoelen en wielen op de poten. Net als de rest van het kantoormeubilair aan huis is investeren in een ondersteunende stoel een investering in jezelf.

Thuiswerkplek Woonliving

Boekenplanken & opslag voor elk thuiskantoor

Elk thuiskantoor heeft een boekenplank nodig om boeken en documenten op te slaan of om verzamelobjecten en decor te tonen. Minimale en moderne boekenplankontwerpen voegen een opvallend element toe aan je thuiskantoor zonder dat het overvol raakt.

Woonliving heeft veel verschillende soorten boekenplanken ontworpen voor elke woon- of bedrijfsruimte. Deze Vasa Dressoir verbetert elke kamer, terwijl u uw eigen stijl kunt uitdrukken. Stapel ze hoog tegen de muur, of plaats ze laag op de vloer, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Modern Kantoormeubilair van Woonliving

Woonliving heeft wereldwijd voor modern kantoormeubilair gezorgd. Wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste meubilair voor elk thuiskantoor om u te helpen ontspannen en productiever te zijn. Of u nu behoefte heeft aan moderne stoelen, een functioneel bureau of een gestructureerde boekenplank, wij kunnen u helpen.

Neem vandaag nog contact op met Woonliving voor modern kantoormeubilair en breng uw kantoor naar de 21e eeuw!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?