Therapod Bureaustoelen - Gratis proefplaatsing – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Therapod Bureaustoelen - Gratis proefplaatsing

Klachtenvrij werken?

Therapod Bureaustoelen

Traagschuim zitting, 4 lendensteunen en 15 jaar garantie

Dat zit wel goed

Therapod bureaustoelen zijn voorzien van een Sense Fit Technology rug met maar liefst 4 spanbanden om volledige maatwerkondersteuning te bieden. De zachte BIO Seat Technology zitting met een mix van 2 soorten traagschuim biedt een ultieme combinatie van comfort en ondersteuning. Dat zit wel goed!

Sense Fit Technology

De rug van elke Therapod is voorzien van 4 spanbanden die eenvoudig zijn in te stellen. Hiermee wordt de rug volledig aangepast naar de natuurlijke bouw en houding van de gebruiker.

Bio Seat Technology

De zitting van de Therapod bureaustoel is opgebouwd uit een mix van 2 soorten traagschuim en biedt maximale ondersteuning en comfort.

Snel geleverd

Therapod bureaustoelen worden direct uit eigen voorraad geleverd. Elke Therapod wordt gemonteerd en gebruiksklaar geleverd.

15 jaar garantie

De Therapod wordt standaard geleverd met 15 jaar garantie. Problemen worden door onze monteurs op locatie verholpen.

Op maat samengesteld

Naast de standaard uitvoering kan elke Therapod naar wens worden aangepast met een extra dikke zitting, een ander mechaniek of andere wielen.

Gratis proefplaatsing

Tijdens een gratis en vrijblijvende proefplaatsing komt onze expert langs om samen de best passende Therapod bureaustoel samen te stellen.

Luxe wolstoffering

De stoffering van de Therapod collectie is gemaakt van Italiaans wolvilt. Het grootste voordeel van wol is dat het warmte biedt in de winter en verkoeling in de zomer. Deze speciaal geselecteerde stof is uiterst slijtvast en scoort maar liefst 100.000 Martindale. Bij de nieuwe Therapod X2 collectie is deze stof ook nog eens geproduceerd van 100% gerecycled wol.

Sense Fit Technology

De rugleuning van de Therapod bureaustoelen kun je op vier positie in hoogte op spanning zetten. Hoe doe je dat? Rits omhoog, flappen naar de zijkant en dan kun je de vier spanbanden aantrekken of loslaten. Op die manier pas je de stoel volledig aan naar ieder lichaamstype. En dat zit natuurlijk top!

Nieuw: Therapod X2

Zitexpert dr. Freddy introduceert de nieuwe Therapod X2 collectie. Met een vernieuwd design, duurzame stoffering in duo kleur en nog luxere afwerking is de X2 een prachtige aanvulling op de bestaande Therapod collectie.

Van XS tot XXL

De standaard uitvoering van de Therapod bureaustoelen is geschikt voor 95% van de gebruikers. Speciaal voor gebruikers die erg licht of zwaar, kort of lang zijn is er de mogelijkheid om met standaard componenten de Therapod aan te passen tegen een kleine meerprijs. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Therapod Collectie

Waar ben je naar op zoek?