Over Workliving | Anders door design
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Over Workliving

Workliving biedt kantoormeubilair om je thuis bij te voelen. Dit doen wij binnen heel de Benelux, voor organisaties klein en groot. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste ergonomische oplossing voor de laagste prijs. Voor elk meubelvraagstuk hebben wij een concrete oplossing. We houden het eenvoudig en creëren een thuisgevoel binnen elke kantooromgeving. Tegenwoordig is je kantoor namelijk meer je tweede huis en je huis ook ineens je kantoor. Of het gaat om bureaustoelen, werkplekken, vergaderen of thuiswerken wij bieden een gepaste oplossing met de juiste look & feel tegen een scherpe prijs.

Adres
Thomas Malthusweg 2 1689 ZP Zwaag
Geen showroom

Contactgegevens
support@workliving.nl | +31 (0)85 00 41 412 ​

KvK & BTW
72594802 | NL859166582B01
Onderdeel van Creative Effective Business (CEB) B.V.

Bank
IBAN NL25 RABO 0198 8572 68

Duurzaamheid

Duurzaamheid op #1!


Jaarlijks verdwijnen er bijna 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan zijn enorm voor mensen, dieren en het klimaat. Als jong bedrijf vinden wij het belangrijk om te investeren in het milieu en daarmee ook de toekomst🌍.Samen met onze partner Edenprojects & thegoodapi planten wij bij iedere bestellingen een boom.


Samen met jou proberen we verspilling te voorkomen!


Wist je dat er in Europa jaarlijks 12 miljoen kasten, 21 miljoen stoelen, 3 miljoen keukens, 7,2 miljoen tafels en maar liefst 18,4 miljoen matrassen worden weggegooid? Maar wist je ook dat een weggegooid bankstel een half jaar aan energie kost voor een gemiddeld gezin?


Omdat we niks willen weggooien bij Workliving geven we onze retourproducten graag gratis weg aan onze volgers. Dankzij jouw bestelling bij Workliving help je dus mee aan een beter klimaat!


Waar ben je naar op zoek?