Over Workliving | Anders door design
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Over Workliving

Workliving biedt kantoormeubilair om je thuis bij te voelen. Dit doen wij binnen heel de Benelux, voor organisaties klein en groot. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste ergonomische oplossing voor de laagste prijs. Voor elk meubelvraagstuk hebben wij een concrete oplossing. We houden het eenvoudig en creëren een thuisgevoel binnen elke kantooromgeving. Tegenwoordig is je kantoor namelijk meer je tweede huis en je huis ook ineens je kantoor. Of het gaat om bureaustoelen, werkplekken, vergaderen of thuiswerken wij bieden een gepaste oplossing met de juiste look & feel tegen een scherpe prijs.

Adres
Thomas Malthusweg 2 1689 ZP Zwaag
Geen showroom

Contactgegevens
support@workliving.nl | +31 (0)85 00 41 412 ​

KvK & BTW
72594802 | NL859166582B01
Onderdeel van Creative Effective Business (CEB) B.V.

Bank
IBAN NL25 RABO 0198 8572 68

Visie en Missie

Wij streven naar een wereld waarin elke werkplek, of het nu thuis of op kantoor is, bijdraagt aan het welzijn van de mens en het behoud van het milieu. Wij willen de toonaangevende leverancier zijn van ergonomische en duurzame werkplekoplossingen. Door voortdurende innovatie en een sterke focus op duurzaamheid, willen we een positieve impact hebben op zowel onze klanten als de planeet.

Onze missie is om ergonomische, duurzame en betaalbare werkplekken te creëren voor elk (thuis-)kantoor. Wij streven ernaar om comfortabele werkplekken te bieden die met aandacht voor mens en milieu zijn ontworpen. Door een compleet productassortiment aan te bieden en deskundig advies te geven, helpen wij onze klanten bij het inrichten van hun werkplek met betaalbare en duurzame producten die het comfort, werkgenot en de productiviteit verhogen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid op #1! Duurzaamheid zit in het DNA van Workliving. Ben je benieuwd wat we allemaal doen op het gebied van duurzaamheid? Je leest het hier.

Betrouwbaar shoppen

Workliving is gecertificeerd door Thuiswinkel. Het Thuiswinkel Waarborg is het meest kwalitatieve en bekende webwinkel keurmerk voor Nederlandse webwinkels. Inclusief een onafhankelijke geschillencommissie, juridische toetsing, financiële monitoring en veiligheidsscan.

 

Waar ben je naar op zoek?