Workliving eerste kantoorinrichter met Duurzaamheidscertificering Thuiswinkel
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Workliving: Voorloper in duurzaamheid binnen de online kantoorinrichtingsbranche

Workliving eerste kantoorinrichter met Duurzaamheidscertificering Thuiswinkel

In een tijd waarin duurzaamheid niet langer een keuze is, maar een noodzaak, heeft Workliving zich bewezen als voorloper in de kantoorinrichtingsbranche op dit gebied. Met trots kondigen we aan dat Workliving de eerste webwinkel is in deze sector, die de prestigieuze Duurzaamheidscertificering van Thuiswinkel.org succesvol heeft afgerond. Dit certificaat bevestigt dat we onze verantwoordelijkheid serieus nemen en concrete stappen zetten, nu en in de toekomst, om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.

Thuiswinkel Duurzaamheidscertificering

De Thuiswinkel Duurzaamheidscertificering is een streng en onafhankelijk beoordelingsprogramma dat webwinkels evalueert op hun inspanningen op 6 essentiële duurzaamheidsthema’s: Strategie, Circulaire economie, Productaanbod, Verpakken, Bezorgen en Retouren. Het gaat hierbij niet alleen om loze beloften, maar om tastbare maatregelen en meetbare KPI’s op verschillende kritieke gebieden. Voor Workliving betekent deze certificering dat we niet alleen zeggen dat we duurzaam zijn, maar dat we dit ook daadwerkelijk kunnen aantonen.

Acceleratieprogramma

Workliving heeft in de afgelopen maanden deelgenomen aan het Acceleratieprogramma, waarbij we, samen met andere webwinkels, onze duurzaamheidsdoelstellingen hebben aangescherpt. Tijdens diverse sessies, workshops en events hebben we inzicht gekregen in de wet- en regelgeving rondom duurzaamheid en konden hierdoor een concrete duurzaamheidsstrategie opstellen. We hebben meetbare doelen en KPI’s ontwikkeld om onze voortgang te monitoren en duurzaamheid verder te integreren in onze bedrijfsvoering. 


"Bij Workliving geloven we dat duurzaamheid niet slechts een marketingtool is. Greenwashing is een reëel probleem, waarbij bedrijven duurzaamheid claimen zonder deze waar te maken. Onze certificering is het bewijs dat wij doen wat we zeggen. We willen niet alleen het vertrouwen van onze klanten winnen, maar ook echt bijdragen aan een betere wereld." - Cas van den Engh, E-commerce Manager Workliving

Samenwerken voor een duurzame toekomst

Met deze certificering zet Workliving een belangrijke stap vooruit in onze missie om duurzaamheid de norm te maken in de kantoorinrichtingsbranche. Uiteraard zien we dit niet als eindpunt; het is juist een motivatie om onszelf continu te blijven verbeteren. Bij Workliving blijven we zoeken naar innovatieve manieren om onze bedrijfsvoering nog duurzamer te maken, in de overtuiging dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan een betere toekomst. Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met onze leveranciers, partners en natuurlijk onze klanten. Lees hier meer over onze duurzaamheidsstrategie.

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?