De Ultieme Gids voor het Kiezen van het Perfecte Bureau – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

De Ultieme Gids voor het Kiezen van het Perfecte Bureau voor Jouw Kantoor

Een goed bureau vormt de kern van een efficiënte en comfortabele werkomgeving. Of je nu een thuiswerkplek inricht of het kantoor een upgrade wilt geven, het kiezen van het juiste bureau vereist zorgvuldige overweging. Hier is een gids die je door de essentiële overwegingen leidt om het perfecte bureau te vinden. Bekijk hier alle bureaus.

De Ultieme Gids voor het Kiezen van het Perfecte Bureau

1. Ruimte en Afmetingen:

Voordat je begint met het zoeken naar een bureau, meet de beschikbare ruimte op je kantoor. Zorg ervoor dat het bureau past zonder de beweging te beperken, en overweeg de grootte in relatie tot het werk dat je doet. Een goede ergonomische werkplek heeft een bureaublad met een breedte van 160 of 180 cm en een diepte van 80 cm. Bekijk hier alle 160 en 180 bureaus.

2. Ergonomie en Hoogteverstelling:

Kies voor een ergonomisch verantwoord bureau om een comfortabele werkhouding te bevorderen. De juiste hoogte in combinatie met een geschikte bureaustoel is essentieel voor langdurig comfort. De hoogte van het bureau wordt bepaald door de zithoogte van de bureaustoel. Nadat de bureaustoel goed is afgesteld wordt het bureau op hoogte gebracht waarbij de armen in een hoek van 90 graden op het bureau rusten.

3. Materiaal en Duurzaamheid:

Overweeg het materiaal van het bureau. Of je nu de voorkeur geeft aan de warmte van hout, de moderniteit van metaal, of de elegantie van glas, zorg ervoor dat het bureau duurzaam en van hoge kwaliteit is.

4. Functionaliteit:

Denk na over de functionaliteiten die je nodig hebt. Of je nu extra opbergruimte, lades of ingebouwd kabelmanagement zoekt, zorg ervoor dat het bureau voldoet aan jouw specifieke behoeften.

De Ultieme Gids voor het Kiezen van het Perfecte Bureau

5. Stijl en Ontwerp:

Kies een bureau dat past bij de stijl van je kantoor. Van modern en minimalistisch tot klassiek en industrieel, het bureau moet een aanvulling vormen op de algehele esthetiek van de ruimte.

6. Opbergruimte:

Overweeg de mate van opbergruimte die je nodig hebt. Bureaus met ingebouwde planken, lades of kasten kunnen waardevol zijn om je werkruimte netjes en georganiseerd te houden.

7. Budget:

Bepaal een realistisch budget voor je bureau. Er zijn opties beschikbaar in verschillende prijsklassen, en het is belangrijk om een balans te vinden tussen kwaliteit en kosten. Een bureau dat dagelijks op kantoor wordt gebruikt vraagt een zwaardere kwaliteit dan een thuiswerkbureau voor enkele uurtjes per week.

8. Montage en Onderhoud:

Controleer of het bureau eenvoudig te monteren is en of het weinig onderhoud vergt. Dit bespaart je tijd en moeite op de lange termijn. Controleer ook of het bureau inclusief montage geleverd kan worden. Dat scheelt weer een hoop tijd.

De Ultieme Gids voor het Kiezen van het Perfecte Bureau

9. Handmatig, Slinger of Elektrisch Verstelbaar:

De juiste werkhoogte is belangrijk om klachten te voorkomen. Indien het bureau één vaste gebruiker heeft, is een handmatig verstelbaar bureau een prima optie. Wanneer het bureau wordt ingezet als Flexplek is een gebruiksvriendelijke instelbaarheid noodzakelijk. Denk hierbij aan een slingerbureau of een elektrisch verstelbaar bureau.

10. Zitten of Staan en Gebruiksgemak:

Het is belangrijk om gedurende de dag verschillende houdingen aan te nemen. Wissel daarom zitten af met regelmatig staan. Een Zit/Sta bureau helpt daarbij. Een Zit/Sta bureau kan op hoogte worden gebracht om achter te zitten, maar kan om achter te staan.

Bekijk hier alle bureaus.

De Ultieme Gids voor het Kiezen van het Perfecte Bureau

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?