Woonliving: thuis werken en goed licht. – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Woonliving: thuis werken en goed licht.

Gastblog door kikiskloset.nl

Nu we met z’n alle nog steeds thuis aan het werken zijn is het belangrijk om een goede werkplek te hebben met voldoende licht. Overdag zul je natuurlijk geen extra licht nodig hebben, maar als de avond valt, is dat wel handig. Maar hoe pak je dat aan? Hoe verander je de eettafel in een goede werkplek?

Wat is Woonliving?

Als je op zoek bent naar duurzame design producten, wil je het liefste niet de hoofdprijs betalen. Woonliving kan jouw daarbij helpen, want ze kopen rechtstreeks van de onafhankelijke designers, waardoor ze tot 60% goedkoper zijn dan de normale winkelprijzen. Hoe? Doordat er geen tussenpersonen of winkels aan te pas komen, heb je geen onnodige kosten. Ideaal om nu jouw design product voor een leuke prijs te kunnen kopen.

Hun missie:

Originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs, dat is onze missie. Wij vinden dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen! Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig te veel voor je design meubels. Wij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Dit is wat wij anders doen!

citaat van woonliving.nl, bij hun over Woonliving pagina.
woonliving

Shine a light.

Nu veel mensen nog steeds thuis werken is het oh zo belangrijk om een goede werkplek te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een goed bureau en bureaustoel, maar voldoende werklicht is ook erg belangrijk. Slecht werklicht zorgt voor knijpend ogen, hoofdpijn en allerlei andere klachten die je graag wilt voorkomen.

Nu heb ik helaas geen plaats voor een goed bureau, dus ik werk eigenlijk altijd aan de eettafel. Niet enorm ideaal, maar aangezien mijn vriend en ik op zoek zijn naar een huisje, doe ik het er nog maar even mee. Helaas had ik ook niet echt goed licht boven de eettafel, dus moest ik op zoek naar een lamp die zowel mijn werkplek goed kon belichten als ook een decoratieve lichtbron kon zijn. Een lamp waar ik zelf kan bepalen waar het licht schijnt, dat zou ideaal zijn.

De Anna “Liège” Vloerlamp.

Deze vloerlamp is 160 cm hoog, heeft een goudkleurige binnenzijde (wat mooi warm en sfeervol licht afgeeft) en kan gekanteld worden naar waar je het licht wilt laten schijnen. Ook zit er voor de E27-fitting (geschikt voor 60 watt lampen) een kap, zodat je niet gelijk in de lamp kijkt en verblindt wordt. Hij kost €126,98, wat ik zeer schappelijk vind.

woonliving

Als ik het niet gebruik voor mijn werkplek, staat de lamp in een hoek en gericht op de muur. Dit geeft een mooie, warme sfeer in huis. Als ik het gebruik voor mijn werkplek, richt ik het op mijn laptop en kan ik tot diep in de nacht aan de slag. Oke, dat zal niet gaan gebeuren, tot diep in de nacht, maar een bloggersleven is nu eenmaal niet van 9 tot 5.

Conclusie.

Een goede werkplek is dus enorm belangrijk. Niet alleen een goed bureau en stoel, maar je moet dus ook denken juiste belichting. Je wilt niet de hele dag met hoofdpijn lopen denk ik.

licht op je werkplek

De Anna Liege vloerlamp is voor mij een ideale oplossing. Het begint in de tussentijd dat ik dit schrijf, wat donkerder te worden en ga ik maar eens dat lampie aanklikken en verder met schrijven, editen, foto’s bewerken en SEO optimaliseren. Bloggersleven gaat niet over rozen hoor.

Werken jullie thuis en hebben jullie goed licht voor je werkplek?

Wil je meer van dit soort blogs lezen? Ga dan naar: 

https://www.kikiskloset.nl/

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?