Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen, Wrappen het eerst makkelijk zelf refurbishen!

Kantoormeubilair is functioneel en duurzaam. Hoewel het fantastisch is dat dergelijke stukken zo lang meegaan, raken ze na een tijdje verouderd. Als uw kantoormeubilair betere dagen heeft gekend, is het misschien tijd voor een upgrade. Niet elk budget laat echter volledig nieuw vervangend meubilair toe. Er is een meer kostenefficiënte manier om uw kantoorruimte een boost te geven zonder een fortuin uit te geven. Ontdek met deze handige gids hoe het verven en inpakken van kantoormeubilair je werkplek kan opfrissen.


Waarom kantoormeubilair verven of inpakken?


Er zijn veel redenen om uw bestaande kantoormeubilair te schilderen of in te pakken. Ontdek waarom vinylverpakkings- en verfmethoden zo gunstig zijn voor het creëren van een verhoogd gevoel op kantoor.

Kostenefficient
Soms is het niet haalbaar om honderden dollars uit te geven aan nieuwe bureaus, vergadertafels en archiefkasten. Kantoormeubilair schilderen of inpakken kan een praktische, geldbesparende oplossing zijn waardoor gebruikte stukken er als nieuw uitzien.

Verven en inpakken bespaart niet alleen de initiële investering om nieuwe stukken te kopen en te laten bezorgen, maar het kan ook helpen om eventuele kosten voor het verwijderen van het oude meubilair uit het pand te besparen.


Milieuvriendelijk
De wereld maakt zich steeds meer zorgen over het maken van milieuvriendelijke keuzes. Recycling en upcycling zijn steeds populairdere trends naarmate mensen zich bewust worden van manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Meer dan 80% van de kantoormeubels die in 2018 werden weggegooid naar stortplaatsen. Wanneer u ervoor kiest om huidige kantoormeubelen te vernieuwen, draagt ​​u ook bij aan een duurzaam gebruik van hulpbronnen.

In plaats van oud kantoormeubilair weg te gooien als afval, zal het hergebruiken ervan de noodzaak voor het vervaardigen van nieuwe producten verminderen.

 

Stijlvariatie
Terwijl u winkelt voor kantoormeubilair, zult u merken dat uw opties meestal een beetje beperkt zijn. Een van de beste dingen aan het schilderen of inpakken van kantoormeubilair is dat er zoveel looks zijn om uit te kiezen. Vinylfolies voor kantoormeubilair zijn er in duizenden verschillende patronen en uw verfkeuzes kunnen uniek zijn voor uw werkomgeving. Of u nu een strakke, professionele uitstraling wilt of iets dat de hele ruimte opfleurt, u kunt het uiterlijk van uw huidige kantoormeubilair naar wens aanpassen.

Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen, Wrappen makkelijk refurbishen!
Wanneer moet je bestaand kantoormeubilair schilderen of inpakken? Of Nieuw kantoormeubilair kopen?


Sommige factoren kunnen u helpen bepalen of het opknappen van uw huidige kantoormeubilair voldoende is of dat u nieuw kantoormeubilair moet kopen. Houd deze specifieke details in de gaten terwijl u de staat van uw bestaande meubels evalueert.

Kleine schade
Fabrikanten van kantoormeubels bouwen hun producten meestal om lang mee te gaan, maar dat wil niet zeggen dat het na verloop van tijd niet een beetje versleten en vermoeid wordt. Denk niet dat cosmetische schade betekent dat het tijd is om het hele stuk weg te gooien. Inpakken of schilderen met vinyl kan gemakkelijk deuken, krassen, verkleuring, ontbrekend laminaat en andere visuele gebreken op het meubilair verhelpen. Zelfs als een archiefkast of bureau wat ontbrekende hardware heeft, kun je deze altijd vervangen door nieuwe, en het zal nog steeds aanzienlijk goedkoper zijn dan het hele stuk te vervangen.

Verander in decor
Als je onlangs het interieur van je kantoor hebt vernieuwd en de meubels botsen, kan het verleidelijk zijn om nieuw te kopen. Weersta de drang en gebruik de meubels die je al hebt. U weet niet alleen dat de stukken die u bezit, zullen werken met uw lay-out, maar u zult ook geld besparen. Investeren in een vinylfolie voor bureaus of het schilderen van die archiefkasten geeft je alle vrijheid die je nodig hebt om je meubels af te stemmen op het nieuwe kantoordecor.

Krap budget
Zelfs de beste kantoren hebben soms een upgrade nodig. Helaas staat niet elk budget een shopping spree toe om duizenden dollars aan kantoormeubilair te vervangen. Je werkruimte upcyclen door kantoormeubilair te verven of in te pakken is een geweldig alternatief voor het kopen van gloednieuwe kantoorinterieurs. U kunt een even verfrissende verandering doen voor veel lagere kosten. Niet alleen dat, maar u kunt het werk geleidelijk aanpakken in plaats van te proberen alle nieuwe meubelverhuizingen rond werkuren te plannen.

Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen, Wrappen makkelijk refurbishen!

Kantoormeubilair wrappen versus schilderen


Als u overweegt om kantoormeubilair in te pakken of te schilderen, vraagt ​​u zich misschien af ​​welke route beter is. Bekijk de voor- en nadelen van het inpakken en schilderen van kantoormeubilair om een ​​beter idee te krijgen van wat bij uw kantoorbehoeften past.

Voordelen van vinylverpakkingen
Ontdek waarom het vinyl omwikkelen van uw huidige kantoormeubilair de beste optie is voor uw werkruimte.

Eenvoudig aan te brengen
Deze upcycling-methode is zo eenvoudig te voltooien. U kunt archiefkasten vinyl wrappen, de juiste vinyl wrap voor bureaus selecteren en meer zonder de bedrijfsvoering te verstoren. Er is geen lawaai, geen rommel, geen dampen om je zorgen over te maken en niets om te verwijderen of te installeren.

Gemaakt om lang mee te gaan
Vinylfolie voor kantoormeubilair is de perfecte oplossing voor een duurzame uitstraling. Ze zijn er in een breed scala aan stijlen die niet vervagen en zelfs UV-bestendig zijn. Uw in vinyl gewikkelde meubelen zullen er jarenlang als nieuw uitzien. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, met een glad oppervlak dat afveegt.

Duurzaam
Omdat vinylbekledingen zo'n duurzaam materiaal zijn, zijn ze de ideale keuze voor upgrades van kantoormeubilair. Vinylfilms zijn zeer goed bestand tegen scheuren en scheuren, wat betekent dat ze minder snel beschadigd raken in vergelijking met andere kantoormeubelafwerkingen. Hoe minder schade, hoe langer uw meubels er op hun best uitzien en u bespaart op de lange termijn geld.

Veilig
Een groot voordeel van vinylfilms is dat ze vaak voldoen aan de brandcertificeringsnormen. Naast het visueel opwaarderen van uw kantoormeubilair, kunt u zich veilig voelen wetende dat het wordt geleverd met veiligheidsvoorzieningen.

 

Nadelen van vinylverpakking
Hier zijn enkele essentiële overwegingen bij het bepalen of de vinylverpakkingsmethode de juiste keuze is voor het upcyclen van uw kantoormeubilair.

Werkt niet op alle oppervlakken
U kunt vinylverpakking op verschillende kantooroppervlakken gebruiken, maar dit heeft enkele beperkingen. Kantoormeubilair dat roestig is of een ruw oppervlak heeft, is niet geschikt voor deze opknapmethode. Alle vinylfolies moeten aan hun oppervlak hechten en helaas laten ruwe, onbehandelde of verroeste gebieden dit niet toe.

Niet geschikt voor alle vormen
Omdat vinyl in vellen wordt geleverd, zijn er grenzen aan de vorm waaraan het kan voldoen. De mogelijkheid om met succes en feilloos een bureau met 3M vinyl in te pakken, zal een stuk eenvoudiger zijn dan te proberen iets met veel complexe rondingen in te pakken. Houd hier rekening mee wanneer u evalueert of u uw kantoormeubilair in vinyl wilt verpakken voor uw upgrade.

Beschadigd door extreme temperaturen
Hoewel de meeste kantoren binnenklimaatregeling hebben, moet u er rekening mee houden dat vinylverpakkingen kunnen falen en barsten als reactie op extreme temperatuurveranderingen. Als de temperaturen rond het vinyl aanzienlijk kouder of heter worden, is de kans groot dat het loslaat of barst.

 

Nadelen van vinylverpakking
Hier zijn enkele essentiële overwegingen bij het bepalen van de vinylverpakkingsmethode de juiste keuze is voor het upcyclen van uw kantoormeubilair.

Werkt niet op alle oppervlakken
U kunt vinylverpakking op verschillende kantooroppervlakken gebruiken, maar dit heeft beperkte beperkingen. Kantoormeubilair dat roestig is of een ruw oppervlak heeft, is niet geschikt voor deze opknapmethode. Alle vinylfolies moeten aan hun oppervlak hechten en helaas laten ruwe, onbehandelde of verroeste gebieden dit niet toe.

Niet geschikt voor alle vormen
Omdat vinyl in prachtig wordt geleverd, zijn er grenzen aan de vorm het kan voldoen. De mogelijkheid om met succes en feilloos een bureau met 3M vinyl in te pakken, zal een stuk begin zijn dan te proberen iets met veel complexen in te pakken. Houd hier rekening mee wanneer u uw kantoormeubilair in vinyl evalueert wilt verpakken voor uw upgrade.

Beschadigd door extreme temperaturen
Hoewel de meeste kantoren binnenklimaatregeling hebben, moet u rekening houden met vinylverpakkingen kunnen falen en barsten als reactie op extreme temperatuurveranderingen. Als de temperaturen rond het vinyl kouder of heter worden, is de kans groot dat het loslaat of barst.

 

Peelen en chippen
Hoewel verven in verschillende soorten voor verschillende doeleinden verkrijgbaar zijn, kunnen ze na een tijdje nog steeds slijten. Bij te veel slijtage kan de verf afbladderen of zelfs afbladderen. Vraag een professional wat voor soort verf je op een bureau moet gebruiken.

Strepen en onvolkomenheden
Bij het schilderen kan het lastig zijn om die onberispelijke, luxe uitstraling te krijgen waar je op hoopt. Een onprofessionele verfbeurt kan er streperig, vloeibaar of oneffen uitzien. Het is misschien het beste om een ​​​​professional in te huren om ervoor te zorgen dat het met minimale gebreken verloopt.

Hoe refurbish ik zelf mijn kantoormeubilair? Schilderen, Wrappen makkelijk refurbishen!
Hoe kantoormeubilair te schilderen


Leren hoe je bureaus moet schilderen, vereist een methodische aanpak om er absoluut het beste uit te zien. Leer hoe u de klus kunt klaren met deze schildergids voor kantoormeubilair.

Bereid het oppervlak goed voor
Als u wilt schilderen met een mooie afwerking, moet u de oppervlakken die u gaat bedekken voorbereiden. Door de bovenste lagen van kantoormeubilair licht op te schuren, hecht de verf veel beter. Hoewel het een beetje werk kost, zul je blij zijn met het resultaat.

Vergeet de primer niet
Het aanbrengen van primer is een essentiële stap om die professioneel geschilderde look te krijgen. Het helpt niet alleen om de ware kleur van de verf te krijgen, maar het helpt ook om de verf te laten kleven en te blijven.

Neem je tijd
Schilderen is een proces en het proberen te overhaasten kan resulteren in een minder dan ideaal resultaat. Schilder langzaam om ervoor te zorgen dat u geen vlekken of strepen en ongelijkmatige dekking achterlaat. Er zal waarschijnlijk meer dan één laag nodig zijn, dus zorg ervoor dat de eerste laag voldoende tijd heeft om te drogen voordat u nog een laag aanbrengt.

Hoe kantoormeubilair in te pakken
Ontdek hoe u met gemak vinylfolie aanbrengt op uw kantoormeubilair voor een geheel nieuwe look die zeker lang meegaat.

Schoonmaken en voorbereiden
Zorg ervoor dat u alle oppervlakken van de stukken waarmee u werkt grondig schoonmaakt. Neem de tijd om olie of resten te verwijderen, omdat deze het vermogen van de vinylverpakking om goed te hechten kunnen belemmeren.

Meet en snijd elke sectie
Vinylverpakking wordt geleverd in vellen, dus u moet elk deel van het vinyl opmeten en snijden volgens het meubilair. Voeg tijdens het meten aan alle kanten een inch toe om overlapping mogelijk te maken. Snijd de secties voorzichtig met een mes.

Sollicitatie
Trek ongeveer 15 cm van de folie los van de verpakking en druk de klevende kant tegen de rand van het oppervlak. Gebruik een rakel om eventuele bubbels eruit te drukken terwijl je doorgaat met het pellen en plakken van de wrap.

Herhaal dit proces totdat je het hele stuk hebt bedekt. Laat het ten minste 48 uur zitten voordat u het gebruikt om ervoor te zorgen dat de vinylfolie goed hecht. Als er luchtbellen zijn, kunt u een kleine speld gebruiken om ze te laten knappen als ze na deze tijd niet vanzelf zijn verdwenen.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?