Hoe richt je goedkoop een kantoor in? voor onder €60,- een gehele werk – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Hoe richt je goedkoop een kantoor in? voor onder €60,- een gehele werkplek!

Het inrichten van een kantoor is niet altijd goedkoop. Al helemaal niet als je het er prachtig uit wilt laten zien dankzij designers of architecten. Maar niet alle mooi dingen worden gemaakt door experts. Jij kan dat natuurlijk ook gewoon zelf! In deze blog gaan we je precies vertellen hoe je zonder teveel geld uit te geven een kantoor inricht!

Je zal wel eventjes door Nederland moeten rijden om alles te regelen maar dan heb je het wel goedkoop.

Het is mogelijk om voor nog geen 60,- een gehele werkplek te hebben die er mooi uitziet! 

Goedkoop meubilair scoren

Op de ruimte na is meubilair misschien wel het duurste wat je zal moeten aanschaffen. Als je voor kwaliteit wilt gaan is het verstandig om dit nieuw te kopen maar niet alles wat oud is perse slecht. Welke meubels heb je nodig?

Bureaustoelen

De beste vriend voor je rug. Je collega's zulle het zeker waarderen om een fijne bureaustoel te hebben aangezien ze de meerderheid van hun dag erop zullen zitten. Nieuwe bureaustoelen zijn over het algemeen duur maar hier zijn wat tips hoe jij ze zo goedkoop mogelijk kunt scoren. Tip: Verschillende kleuren bureaustoelen kunnen heel erg mooi zijn als het kleuren palet klopt.

Dit is de echte goudmijn als je het aan ons vraagt. Veel bureaustoelen van echte mensen. Geen bedrijven maar gewoon mensen die er graag van af willen. Je zult hier vaak bureaustoelen vinden van 20,- tot 80,- max die zeker aan alle verwachtingen voldoen. Het is de beste plek om te beginnen aangezien de prijzen bij Facebook nog eerlijk zijn en Marktplaats word gecontroleerd door handelaren.

Op Marktplaats vind je vaak goede 2de hands bureaustoelen die af en toe alleen een poets doek nodig hebben om er weer goed uit te zien.Begin bij marktplaats op pagina 3 aangezien je hier weinig advertenties ziet en echt aanbod vind. Houd er rekening mee dat je een bureaustoel wilt die instelbaar is zodat die aangepast kan worden aan je collega. (Alles wat je moet weten over bureaustoelen vind je hier) Vaak kan je een bureaustoel vinden die nog in goede staat is voor 50 tot max 125,-. 

 • De vuilstort (Gratis)

Ja de vuilstort is nog steeds een optie al helemaal als elk dubbeltje telt. In sommige gemeente heb je nog steeds containers waar jij tussen kan kijken en dingen kan meepikken. Bureaustoelen zal je hier zeker vinden. Wees wel bereid om vies te worden.

Bureau

Hoe richt je goedkoop een kantoor in? voor onder €60,- een

Je lekkere werkplek wil je natuurlijk wel zo mooi mogelijk hebben. De reden waarom we bureaus toch apart willen benoemen is omdat er veel mogelijkheden zijn om dit mooi te doen zonder dat het teveel kost. 

 • Bouwmarkt (30 -200 Per bureau)

Vaak kan je houten bladen bestellen en laten snijden bij bijna elke bouwmarkt in Nederland. Dit is vaak goedkoop en mooi. Zo heb je een nieuw blad voor een meestal gunstige prijs. Het enige nadeel is het frame. Je kan kiezen om stalen balken te doen aangezien dat de trend is maar dat is meestal vrij prijzig. Zo kan je ook op verschillende marketplaces kijken voor alleen frame's van eettafel of bureau's

Nogmaals Facebook is een goudmijn als je opzoek bent naar goedkopen opties. Maar in tegenstelling tot bureaustoelen is het wel erg lelijk als je vershillende bureaus in een ruimte zet. Vaak gaat dit er slordig uitzien tot erg lelijk. Dus als je opzoek bent naar de makkelijke optie om bureau's te score ga zeker even op Facebook kijken.

 • GEEN MARKTPLAATS

Op het moment dat we zochten op Marktplaats vonden we alleen maar hoge prijzen die niet binnen het "goedkoop|" inrichten thema passen. Hopelijk heb jij meer geluk bij het vinden van goedkopen opties.

Andere meubels waar je zeker naar moet zoeken online zijn:

 • Tapijten
 • Planten
 • Kabelgoten
 • Schilderijen
 • Dossier kasten
 • Stoelen
 • Banken
 • Decoratie(Eigen invulling)

Tip: Zoek naar een oude picknick tafel. Deze zijn perfect om aan te lunchen of om mee te vergaderen. Daarbij zijn ze goedkoop en makkelijk schoon te maken.

Techniek

Hoe richt je goedkoop een kantoor in? voor onder €60,- een

Het is wel zo fijn als je medewerkers monitoren, toetsenborden of muizen hebben om mee te werken. Maar zijn al deze dingen goedkoop te vinden? Ja zeker als je weet waar je moet zoeken. Mocht je in het beginnen iedereen alleen op laptops te laten werken kan je dit overslaan.

Het fijne is dat je voor een redelijk lage prijs een prima monitor kan hebben met draag arm erbij en daarbij alle andere benodigdheden. Je zult wel even moeten wachten voor het binnen komt maar dan heb je ook wel iets. Het fijne aan Aliexpress is dat je eenheid kan creëren. Dat ziet er namelijk wel zo mooi uit. Zo kan je er eigenlijk alles score voor een redelijk lage prijs.

 • Facebook marketplace

Nogmaals Facebook Marketplace is je beste vriend veel aanbod met lage prijzen. Probeer wel dingen te vinden die op elkaar lijken anders kan het nogal lelijk worden.

 • Ga onderhandelen

Bel je lokale techniek zaak en bel hem dat je bezig bent met een nieuw kantoor. En je opzoek bent naar 2de hand techniek voor een goede prijs het zal je verbazen voor wat voorn prijzen sommige producten worden aangeboden als je even contact opneemt.

Ga het zelf doen!

Als je dingen zo goedkoop mogelijk wilt doen moet je het vaak zelf doen. Dus app je vrienden of familie of je even voor een dag of 2 dat busje kan lenen om alles op te halen en te monteren. Desnoods vraag je jouw nieuwe collega's een dagje om hulp misschien willen ze wel helpen. 

Heb je nog vragen?

Misschien zijn er wel nog dingen die nog steeds niet duidelijk zijn en waar wij mee kunnen helpen. We zijn hier tenslotte voor jou. Dus mocht er nog iets zijn wat je niet snapt of ben je opzoek naar iets maar kan je het niet vinden? Neem dan even contact met ons op!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?