Wat is ergonomisch kantoormeubilair? – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Wat is ergonomisch kantoormeubilair?

Velen van ons brengen dagen door op een kantoor aan een bureau. We brengen zoveel tijd door in onze bureaustoelen en aan onze bureaus dat het hebben van meubilair van hoge kwaliteit belangrijk is voor onze lichamelijke gezondheid. Lange tijd in één positie zitten in een mogelijk slechte houding of ongemakkelijke posities kan problemen veroorzaken met de nek, schouders, rug, ruggengraat, heupen en zelfs je knieën.

Wat is ergonomisch meubilair?

Om ervoor te zorgen dat je goed aan je bureau zit, is ergonomisch kantoormeubilair de eerste stap. En het goede nieuws is dat ergonomisch kantoormeubilair niet saai of duur hoeft te zijn. Er zijn enkele verbazingwekkende moderne kantoormeubelontwerpen die ook je rug, schouders en houding ondersteunen!

Ergonomisch kantoormeubilair

Ergonomische stoelen

Een goede ergonomische bureaustoel helpt je rechtop te zitten en langdurige schade en ongemak aan je rug en schouders te voorkomen. Hoewel elke persoon een ander lichaamstype heeft, is er geen eenduidige benadering bij het kiezen van een ergonomische bureaustoel. Gelukkig hebben veel bureaustoelen de mogelijkheid om ze perfect aan te passen en aan te passen aan uw unieke lichaam. Het vinden van een verstelbare stoel is de eerste stap om de juiste ergonomische stoel voor je te vinden.

De juiste moderne bureaustoel helpt je bij het handhaven van een neutrale houding. Je voeten moeten plat op de grond liggen, je knieën iets hoger dan je heupen, en je heupen, schouders en oren liggen allemaal verticaal tegenover elkaar. Het geeft ook de vrijheid om iets naar achteren te bewegen, zodat je je houding gemakkelijk kunt aanpassen. Lendensteun, of ondersteuning voor de ronding in je onderrug, is een van de belangrijkste functies waar je op moet letten bij het kiezen van een stoel. Deze ondersteuning helpt je je neutrale houding gedurende de dag te behouden.

Het is bijna belangrijk om te pauzeren tijdens het zitten, zelfs als u een ergonomische bureaustoel hebt. Neem ongeveer om de 20 minuten de gelegenheid om je uit te rekken, achterover te leunen in je stoel en je spieren te ontspannen die gespannen kunnen worden terwijl je aan het werken bent op een computer.

De Projectas, Comforto 77 en Design Zuidas zijn slechts enkele van onze meest populaire moderne ergonomische bureaustoelen. Ze bieden een sterke lendensteun en de mogelijkheid om de hoogte aan te passen. Ze zijn gemakkelijk aan te passen om ervoor te zorgen dat elke persoon zijn perfecte pasvorm vindt.

 

Ergonomische werkplek

Ergonomisch kantoormeubilair kopen

Woonliving levert modern kantoormeubilair aan gebouwen en bedrijven over de hele wereld. Onze bureaustoelen zijn perfect voor ruimtes die zich bewust zijn van het creëren van een ergonomische werkomgeving. 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?