Klein kantoor inrichten - Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Klein kantoor inrichten

Heb je weinig ruimte en moet je toch thuiswerken? Het inrichten van een kleine kantoorruimte is soms een uitdaging maar met de juiste kantoormeubels maak je ook van jouw kleine kantoor een fijne omgeving, waar je ergonomisch en ontspannen kan thuiswerken.

Hoe richt je nu zo’n klein kantoor in? En welke ergonomische kantoormeubels passen bij een klein kantoor? En hoe zorg dat het kantoor huiselijk en gezellig oogt? Je leest het in deze blog!

Hoe richt je een klein kantoor in?

Wanneer je een aparte ruimte of kamer ter beschikking hebt voor je thuiskantoor dan is het raadzaam om enkel de meest essentiële kantoormeubels neer te zetten.

Allereerst heb je een bureau nodig. Neem voor een klein kantoor geen groot bureau, dat neemt teveel ruimte in en maakt het bijvoorbeeld lastig om je even te verplaatsen. Wanneer je bureau voldoende plek heeft voor je laptop of beeldscherm en een bureaulamp kan je er waarschijnlijk prima aan werken. Zorg wel dat je bureau genoeg ruimte laat voor een fijne bureaustoel.

Kan je geen ergonomisch bureau kwijt in jouw kleine kantoor? Dan is het verstandig als je een bureaustoel kiest die je op allerlei manier kan verstellen. Ergonomische bureaustoelen zijn goed aan te passen aan je houding en aan het bureau. Je zal dan minder snel last hebben van het feit dat je geen ergonomisch bureau kan gebruiken.

Is je bureau wellicht wat hoog? Zorg dan ook dat je een voetensteun hebt zodat je benen fijn in een hoek van 90 graden kunnen rusten op de steun.

Als laatste kan je een hoekbureau overwegen. Zo’n bureau schuif je gemakkelijk in een hoek van je thuiskantoor en laat voldoende ruimte voor je ergonomische bureaustoel.

Opbergruimte in een klein kantoor

Om ruimte te besparen is bureau met een klein ladenblok de oplossing voor kleine thuis kantoren en werkplekken. In lades kun je moeiteloos alles kwijt. Het bureau Robbert is dan precies wat je zoekt.

Een andere optie is natuurlijk een bureau met ingebouwde planken zoals het bureau Collin. De planken zorgen voor extra opbergruimte zonder dat het bureau extra plaats inneemt.

Thuiswerken gezellig maken

Wanneer je thuiswerkt kunnen de dagen weleens langdradig worden. Er zijn immers geen collega’s bij de koffieautomaat en de vrijdagmiddag borrels zijn ook niet meer wat het geweest is.

Gelukkig kan je wel wat gezelligheid naar je kleine thuiskantoor halen met accessoires.

Je fijne bureaustoel kan je opleuken met een mooi kussen uit onze collectie sierkussens. Zo zit je nog wat lekkerder en met een kussen in een stijlvolle kleur ziet heel je kantoor er mooier uit.

Daarnaast kan je met een mooie wandkapstok de muur in je kantoor functioneel versieren.

Als laatste mag natuurlijk een spiegel niet ontbreken als je jouw kantoor gezellig en huiselijk wil maken.

Een klein kantoor is misschien even puzzelen maar met de hulp van Workliving kan je ook jouw kleine thuiskantoor tot een succes maken! Wil je hulp bij het inrichten van je kantoor of werkplek? De professionals van Workliving staan voor je klaar!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?