Wanneer is het tijd om je bureaustoel te vervangen? – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Wanneer is het tijd om je bureaustoel te vervangen?

Misschien kraakt alles al of zak je terwijl je dit leest steeds langzamer naar beneden omdat de gaslift van je bureaustoel heeft besloten om afscheid te nemen. Maar je loyale bureaustoel vervangen hoeft niet altijd direct! In dit artikel nemen we alle opties door om te bepalen of het nu tijd is om te beginnen aan een nieuwe.

We vinden bij Workliving dat je niet te snel een nieuwe moet bestellen zo kan je ook je oude bureaustoel laten repareren, of opnieuw laten stofferen wanneer deze niet meer bij je interieur past bijvoorbeeld.  Graag verdelen we dit artikel dan ook in 2 verschillende segmenten. Wanneer het handig is om je huidige bureaustoel te laten repareren en waar je op moet letten of wanneer het tijd is om toch echt afscheid te nemen.

Wanneer is het tijd om je bureaustoel te laten repareren?

  • Je huidige bureaustoel zit goed en past nog steeds binnen je ergonomische wensen

  • Wanneer er iets simpels stuk is zoals bijvoorbeeld je gaslift, rugverstelling, zithoek verstelling 

  • Wanneer de stoffering versleten is kan vaak binnen 50,- er een nieuwe stoffering op je bureaustoel gezet worden. Dit hoeft dus niet duur te zijn!
  • Wanneer er even geen budget is om een fatsoenlijk stoel te kopen (De budget bureaustoel is niet altijd de oplossing)

Je bureaustoel laten repareren is erg gemakkelijk en kan bijvoorbeeld hier.

P.S Zelf repareren is ook erg gemakkelijk kijk even bij de onderdelen. Vaak is het vervangen van wielen of gasliften gemakkelijk zelf te doen.

Bij Workliving bieden we verschillende opties op basis van wat jouw bureaustoel nodig heeft om weer een paar jaar mee te gaan. Zo zijn er ook andere bedrijven gespecialiseerd in het repareren van bureaustoelen. Het belangrijkste bij een reparatie is om te kijken of er garantie op de reparatie word gegeven door de aanbieder. Zo kan je er zeker van zijn dat je niet je geld weggooit aan een reparatie die misschien na 2 weken meer problemen brengt!  

Wanneer is het tijd om je bureaustoel te vervangen?

Wanneer is het tijd voor een nieuwe bureaustoel?

  • Wanneer u een budget( onder de 150,-) bureaustoel heeft gekocht. Vaak zijn deze stoelen zo goedkoop dat het repareren vaak meer kan kosten dan de stoel zelf. Maar als je de stoel perfect is dan is het altijd het proberen waard!
  • Wanneer je meer lichamelijke klachten krijgt van de stoel dan voordat je deze had
  • Wanneer onderdelen afbreken is het ook zeker tijd voor een nieuwe (Tenzij onderdelen na te bestellen zijn)
  • Wanneer de stoel boven een leeftijd van 10 jaar zit. Vaak kunnen we deze nog wel erg goed recyclen dus gooi deze alsjeblieft niet weg! Gratis laten ophalen kan hier
  • Wanneer de ergonomische normeringen zijn verandert. Vaak blijven we ontwikkelen en kan het zijn dat de bureaustoel niet meer aan de zakelijke eisen voldoet.

Bij het bestellen van een nieuwe bureaustoel is het altijd handig om te weten dat je deze eigenlijk koopt om minimaal 5 jaar mee te gaan. Zo is het ook handig om te kijken welke garantie voorwaardes een bedrijf bied voor je deze besteld. Want de bureaustoel van 100,- euro zal eerder wat gebreken kunnen krijgen. Dit hoeft alleen niet altijd het geval te zijn!

 

Denk voordat je koopt ook eens aan refurbished zo help je het milieu en kan je vaak kwaliteit A merken kopen voor een lage prijs!

 

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?