Moet u uw kantoormeubilair repareren of vervangen? – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Moet u uw kantoormeubilair repareren of vervangen?

Het is een feit van het kantoorleven: zelfs het best geconstrueerde, meest duurzame kantoormeubilair zal uiteindelijk kapot gaan en in verval raken. De vraag voor kantoormanagers is wanneer ze moeten proberen te repareren wat er kapot is, en wanneer ze ermee moeten stoppen en de oude dingen helemaal moeten verwijderen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen voor elk kantoormeubel, hoe het te repareren en wanneer het weg te gooien en helemaal opnieuw te beginnen.

Bureau
Reparatie van kantoormeubilair: Bureaus zijn de hoeksteen van het kantoor. Geen wonder dus dat er zoveel mis kan gaan met hen. Sommige reparaties - zoals plakkerige lades of klein cosmetisch werk - zijn eenvoudig genoeg om zelf te doen. Met een beetje WD-40 en/of verf kom je al een heel eind. Idem ontbrekende onderdelen. Ga er niet vanuit dat een verloren sleutel bijvoorbeeld, of zelfs een kapotte la, betekent dat je het hele stuk moet afschrijven. Het is altijd de moeite waard om contact op te nemen met de fabrikant om te zien of er vervangende onderdelen beschikbaar zijn.

Gooi het weg als: de meeste bureaus van tegenwoordig zijn gemaakt van plastic onderdelen, zelfs de onderdelen die op hout of metaal lijken. Als het fineer afbladdert, overweeg dan om helemaal te ruilen voor een nieuw meubelstuk. En doe geen moeite om die plastic onderdelen te schilderen. Het zal niet standhouden - of iemand voor de gek houden.

Kantoormeubelreparatie: Oh, internet, is er iets dat je niet kunt doen? In termen van doe-het-zelf-instructies, raden we van niet. Deze geweldige lijst bevat zo ongeveer alles wat er mis kan gaan met uw ergonomische stoel, plus instructies om het zelf te repareren met niet meer dan een paar verschillende sleutels en wat vrije tijd.

Gooi het weg als: Soms is het probleem echter niet zo eenvoudig als een ontbrekende bout of een losse schroef. Als de rugleuning of zitting van gaas is gescheurd of gerafeld, of als de zitting vol gaten zit, kan het repareren van uw ergonomische stoel meer moeite kosten dan het waard is.
 Moet u uw kantoormeubilair repareren of vervangen?
Archiefkasten

Reparatie van kantoormeubilair: waargebeurd verhaal: er was eens een werkbuurman die klaagde dat zijn archiefkast kapot was. Het was vrij nieuw, wat een bron van zijn ergernis was. De andere was natuurlijk dat zijn dossiers gegijzeld werden in de vastzittende la.

Boos belde hij onderhoud en eiste zowel de vrijgave van zijn dossiers als een gloednieuwe archiefkast. Ze bedachten - je raadt het al - een blikje WD-40, en bereikten de eerste terwijl ze de noodzaak van de laatste ontkenden. Onze collega bracht een groot deel van de rest van de dag door met wensen dat hij in zijn archiefkast kon kruipen en zich verstoppen.

 Moet u uw kantoormeubilair repareren of vervangen?

Nog een eenvoudig doe-het-zelf-project: een groezelige kast overspuiten.

Gooi het weg als: als het roestig is, gedeukt en niet meer gemakkelijk te gebruiken is, of als de laden niet langer op hun rails aansluiten, is het waarschijnlijk de reparatie niet waard. Je kunt het beter doneren of recyclen en iets nieuws kopen. (Of nieuw voor je.)

En als we het over 'nieuw voor jou' hebben, als je besluit dat je kantoormeubelreparaties je vaardigheidsniveau (of interesse) te boven gaan, ga er dan niet vanuit dat je vastzit aan het betalen van de volledige prijs voor gloednieuw kantoormeubilair. Arnolds Office Furniture heeft een brede en steeds wisselende selectie van zacht gebruikte, liefdevol opgeknapte kantoormeubelen voor elke smaak en elk budget. Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons uw behoeften. Je klanten zullen nooit weten dat je tweedehands hebt gekocht en je bespaart een bundel.

Wens je dat wij het voor repareren?

Bekijk eens onze reparatie service!

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?