Welke soorten kantoorstoelen zijn er? – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Welke soorten kantoorstoelen zijn er?

Comfortabele stoelen van hoge kwaliteit kunnen ervoor zorgen dat werknemers zich op hun gemak voelen en dat gasten zich welkom voelen, dus het is essentieel om het juiste type kantoorstoel te hebben. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten kantoorstoelen en om te bepalen welke uw kantoor nodig heeft.

 

Soorten kantoorstoelen

Hieronder vindt u enkele van de meest populaire stoeltypes en hoe hun verschillen met elkaar te vergelijken zijn.

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen stellen het comfort van de gebruiker voorop, met verschillende instelmogelijkheden voor een unieke pasvorm. U kunt de rughoogte, zithoogte, lendensteun, knieneiging en zitdiepte verstellen.

Directiestoelen

Executive stoelen hebben een statige uitstraling, met zachte demping, hoge rugleuningen, rollende wielen, 360 graden draaibare en verstelbare armleuningen. Deze professionele stoelen zijn gemaakt voor medewerkers die langdurig zitten.

Bureaustoelen

Bureaustoelen zijn gemaakt om aan een bureau te zitten. Ze hebben een vijfsterrenbasis met rollende wielen voor gemakkelijke mobiliteit rond het bureau en ergonomische aanpassingen voor het comfort van de gebruiker.

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen hebben een hoge rugleuning en een onderstel met rollende wielen, zoals veel bureaustoelen. Deze stoelen hebben een eenvoudig ontwerp met een lichte kanteling naar binnen om gebruikers te helpen betrokken te blijven tijdens vergaderingen.

 

Receptiestoelen

Receptiestoelen zijn enkele, stationaire stoelen die op één persoon passen. Ze hebben over het algemeen een vrijdragende, slede of vierpootsbasis. Deze stoelen zijn uitstekend geschikt voor lounges, ontvangstruimtes en wachtkamers, zodat gasten comfortabel kunnen zitten terwijl ze wachten op een afspraak of vergadering.

 

Armloze stoelen

Een armloze stoel heeft alle kenmerken van een receptiestoel minus de armleuningen. Met de armloze functie kunt u meer stoelen plaatsen in vergaderruimten of presentatieruimtes, zodat u meer mensen kunt plaatsen.

Stapelbare stoelen

Stapelbare stoelen zijn eenvoudige, stationaire stoelen die zijn ontworpen om in elkaar te worden gestapeld wanneer ze niet worden gebruikt. Dit unieke ontwerp maakt deze stoelen draagbaar, lichtgewicht en ruimtebesparend voor tijdelijke zitjes.

 

Wenst u zich toch liever te adviseren in welke kantoorstoelen voor u de beste optie zijn staat ons team natuurlijk altijd voor u klaar om u te begeleiden. Om zo gezamenlijk de beste kantoorstoelen voor u te selecteren op basis van uw behoefte. Bij Workliving doen we dit met alle liefde.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?