5 fouten om te vermijden bij het online bestellen van – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

5 fouten om te vermijden bij het online bestellen van kantoormeubilair

Online kantoormeubilair bestellen lijkt misschien een gemakkelijke taak. U moet echter uw budget, indelingsplannen, functie en comfort en meer in evenwicht houden. En aangezien u de cabines, bureaus of stoelen waarschijnlijk pas persoonlijk zult zien als ze aankomen, moet u vertrouwen op afbeeldingen, beschrijvingen en verkopers.

Bekijk deze veelvoorkomende fouten die u moet vermijden bij het online winkelen voor kantoormeubilair om er zeker van te zijn dat u een goede deal krijgt.

Veelgemaakte fouten bij het kopen van kantoormeubilair
Wanneer u kantoormeubelen koopt, zijn er tal van zaken waar u rekening mee moet houden. Uw kantoormeubilair moet duurzaam zijn zonder in te leveren aan comfort en functionaliteit. Of je nu een paar stoelen nodig hebt of het hele kantoor wilt upgraden, let op deze vijf veelgemaakte fouten bij het kopen van cabines of andere producten.

 

1. Niet plannen


Voor het kopen van kantoormeubilair is een plan nodig. U moet weten welk type en aantal meubels u nodig heeft. Je zult ook moeten nadenken over hoe de stukken fysiek in je werkplek passen. Houd ook rekening met alles, van stijl tot kleurenschema. Door vooruit te plannen met een lay-out kunt u de producten kopen die u nodig hebt.


2. Uw budget negeren


Voordat u online kantoormeubilair gaat kopen, moet u een duidelijk budget hebben. Bepaal hoeveel u bereid bent te besteden aan de items die u nodig heeft. Als u zich aan uw budget houdt, voorkomt u dat u verstrikt raakt in het aanbod dat u niet nodig heeft.

In plaats van uw budget op de een of andere manier te beperken, zoekt u een schatting die past bij de hoeveelheid meubels die u nodig heeft en de stijl die u zoekt.


3. Kopen zonder garantie of ondersteuning


Zorg ervoor dat uw meubels een garantie- of ondersteuningsplan hebben. Er is een algemene misvatting dat online kopen één en klaar is. Als er iets misgaat, ligt dat aan jou. Veel online dealers zijn echter begonnen met het aanbieden van garanties, ondersteuning en reparatiediensten. Zoek uit welke klantenservice de dealer biedt voordat u kantoormeubilair koopt.

 

4. Comfort voor stijl negeren


U en uw medewerkers brengen grote delen van de dag zittend aan een bureau door. Als u iets puur op basis van uiterlijk kiest, zullen uw werknemers er misschien niet van genieten. Zitten in een oncomfortabele stoel of aan bureaus met de verkeerde hoogte zal de productiviteit schaden.5. Kopen tegen de goedkoopste prijs


Het online vinden van kantoormeubilair tegen een redelijke prijs lijkt ideaal. Het is echter mogelijk dat u deals wilt vermijden die te mooi lijken om waar te zijn, tenzij u weet dat de kwaliteit niet is aangetast. De kans is groot dat die stoelen of bureaus zo'n lage prijs zijn omdat ze niet goed zijn gemaakt.

Bekijk onze voorraad kantoormeubilair vandaag nog online
Bij Workliving vind je alle kantoormeubelen die je nodig hebt. Wij verkopen alles van cabines tot werkplekken, bureaus, stoelen en receptiemeubilair. Onze inventaris staat vol met betrouwbare producten die kunnen voldoen aan uw stijl en functionele behoeften.

Ons team levert en installeert kantoormeubilair in de Benelux. We kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van uw kantoorindeling met ons vijf dagen per week ondersteuningsteam. U kunt erop rekenen dat wij er zijn als u ons nodig heeft.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?