Hoe u het beste bureauformaat voor uw kantoor kiest – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Hoe u het beste bureauformaat voor uw kantoor kiest

Het kiezen van het juiste bureau kan de toon zetten voor uw werkdag. Een bureau van de juiste maat geeft u ruimte om te werken en ruimte voor uw benodigdheden. Zorg voor voldoende beenruimte en opbergruimte met bureaus van Workliving. 

Geen zin om te lezen? U kunt altijd onze quiz proberen om er direct achter te komen welke bureaus het beste bij uw wensen aansluiten.

 

Tips voor het kiezen van de juiste bureaumaten

Het vinden van de ideale werkplek is geen gemakkelijke taak, zeker niet met een divers personeelsbestand. Door ervoor te zorgen dat u geschikte bureaus heeft, kunt u zich comfortabeler en productiever voelen op het werk. Volg deze richtlijnen om de juiste bureaus voor uw kantoorruimte te kiezen:

Hoogte: Het vinden van een bureauhoogte die goed werkt voor de meeste mensen is van cruciaal belang voor het creëren van een plezierige werkomgeving. Verstelbare zit-sta bureaus kunnen extra hoogte bieden voor diegenen die een deel van hun dag staand willen doorbrengen.


Breedte: Het is belangrijk om een ​​breedte te kiezen die past bij uw taaktype. Taken die meer ruimte nodig hebben, hebben mogelijk een breder bureau nodig. Kies voor een kleiner oppervlak voor bureaus die minder vaak worden gebruikt of voor korte activiteiten.


Diepte: Zorgen voor voldoende ruimte van de voorkant tot de achterkant van het bureau hangt af van de diepte.
Meubilair en uitrusting: Het is nuttig om uw kantoormeubilair en -uitrusting te gebruiken als beslissende factor voor uw bureaugrootte. U kunt ook overwegen hoe groot uw kantoor of hokje is en alles wat u nodig heeft om erin te passen.

 

Welk bureau past bij uw organisatie? 

 

Zorg allereerst dat het bureau past bij uw werkzaamheden: gaat u thuiswerken, huiswerk maken of iets anders? Het moet dan passen bij uw wensen. Dus heeft u veel ruimte nodig om al uw werkspullen kwijt te kunnen? Neem er dan één die iets groter is als gemiddeld zodat je voldoende werkruimte hebt. Een gemiddeld bureau is 120 cm breed. Heb je weinig ruimte voor je werkplek omdat je in de woonkamer werkt en wil je toch een bureau? Neem dan een design variant. Daar kan je fijn aan werken en het staat ook nog mooi in je woonkamer!

Meer weten of welk bureau voor u de beste optie is klik hier


Workliving heeft talloze soorten bureaus voor kantoorruimtes van elke soort en grootte. Profiteer van de voordelen van onze stevige en stijlvolle bureaus die altijd aan de ergonomische eisen voldoen!

Neem vandaag nog contact op met Workliving voor de beste bureaus!


Bij Workliving hebben we 100+ verschillende bureauvarianten. Herontwerp uw ruimte van top tot teen met hoogwaardige bureaus en ander kantoormeubilair. We hebben alles van cabines tot vergadertafels. Ons ontwerpteam kan u helpen de beste producten te ontdekken om een functionele, aantrekkelijke lay-out te creëren.

Wij leveren en installeren al onze producten in de benelux(tenzij anders aangegeven). Bekijk vandaag nog onze bureaus om aan de slag te gaan.

 

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?