De beste kleuren voor bureaus – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

De beste kleuren voor bureaus

De kleuropties voor bureaus waren vroeger beperkt. Nu kunt u een bureau in bijna elke kleur krijgen. Met zoveel keuzes kan het moeilijk zijn om te beslissen welk kleurenbureau je moet hebben. De kleur van uw bureau is belangrijk, en sommige stimuleren de productiviteit meer dan andere.
De beste kleuren voor bureaus
Waarom is de kleur van een bureau belangrijk?
De kleur van uw bureaus is van invloed op de houding en stemming van werknemers en op de algehele efficiëntie. Het gebruik van de juiste kleuren kan positieve werkgewoonten stimuleren, terwijl de verkeerde tinten de werkruimte negatief kunnen beïnvloeden. Het kleurenbureau dat u voor uw kantoor nodig heeft, hangt af van het type omgeving waarin u wilt werken.

Het bureau is het middelpunt van een kantoor, dus de kleur is belangrijk vanuit het oogpunt van design. Uw kantoor kan profiteren van een monochroom kleurenschema of een palet van kleurencombinaties. Kleuren en tinten kunnen samenwerken om hoge energie, concentratie en arbeidsvreugde te stimuleren.

De beste kleuren voor bureaus

Beste bureaukleuren voor productiviteit
Traditionele bureaus zijn van hout, variërend van licht tot donker. Hoewel houten bureaus nog steeds populair zijn, zijn er meer kleuren geaccepteerd voor bureaus.

Bureaus zijn er in vele tinten, dus je hebt een scala aan keuzes om uit te kiezen - opties zijn vrijwel onbeperkt. Enkele van de beste kleuren voor kantoorproductiviteit zijn:

Geel: geel is het beste voor productiviteit omdat het een positieve houding en creatief denken aanmoedigt.
Blauw: Blauw is een rustige kleur die ontspanning brengt op de werkvloer. Het vertegenwoordigt ook logica en efficiëntie en kan de mentale prestaties verbeteren.


Groen: Groen is verbonden met evenwicht en groei, waardoor beleving en innovatie worden gestimuleerd. De ogen passen zich ook gemakkelijk aan groen aan, waardoor het een ideale kleur is voor elk moment van de dag.


Rood: Rood is een gedurfde, verkwikkende kleur van opwinding en energie. Deze kleur is het beste als uw werk fysieke taken met zich meebrengt.


Wit: Wit is een lichte kleur die rust en kalmte suggereert. Deze stemmingen zijn ideaal voor een collaboratieve werkruimte.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?