Duurzaam inrichten: refurbished bureaustoelen zijn de oplossing – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Duurzaam inrichten: refurbished bureaustoelen zijn de oplossing

Je thuiskantoor, de werkkamer, de studeerkamer of het kantoor voor als we niet meer alle dagen thuis werken: een werkplek inrichten doe je ongemerkt vaker dan je denkt. En dat kan tegenwoordig ook heel duurzaam, namelijk met refurbished kantoormeubelen zoals een bureaustoel. Dat is niet alleen duurzaam, ergonomisch en lekker zitten, maar het is ook nog eens heel fijn voor je portemonnee.

Ergonomische bureaustoel

Een bureaustoel is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je thuiskantoor. Wanneer je niet goed zit, en dus geen ergonomische bureaustoel achter je bureau hebt staan, kun je last krijgen van je rug, nek en schouders maar ook van je handen, armen en benen. Een goede bureaustoel is dus echt van belang en zorgt dat je fijn kan blijven werken, nu en in de toekomst.

Een ergonomisch bureaustoel moet allereerst instelbaar zijn in hoogte. De perfecte houding, voor je rug en schouders, is wanneer je benen een hoek van 90 graden kunnen maken en je voeten dus netjes recht op de grond staan. Daarnaast moeten je armen rusten op je bureau en dat kan alleen comfortabel als je op de juiste hoogte aan je bureau zit. Zweven je voeten boven de grond? Kies dan voor een voetensteun onder je bureau. Daarnaast is een ergonomische bureaustoel voorzien van armleuningen die instelbaar zijn. Als laatste kan het fijn zijn als je bureaustoel een rugleuning heeft.

Bureaustoel Refurbished Geel Ergonomisch Comforto 77Bureaustoel Refurbished Groen Ergonomisch Comforto 77Bureaustoel Refurbished Rood Ergonomisch Comforto 77Bureaustoel Refurbished Zwart Ergonomisch Comforto 77Bureaustoel Refurbished Blauw Ergonomisch Comforto 77

Is een ergonomische bureaustoel duur?

Over het algemeen is een ergonomische bureaustoel inderdaad iets duurder dan een standaard bureaustoel, maar daar krijg je ook veel comfort voor terug. Zeker wanneer je veel zittend werk doet of al rugklachten hebt is een ergonomische bureaustoel eigenlijk de enige keus.

Maar wat als een goede bureaustoel eigenlijk te duur is? Of als je niet teveel wil uitgeven aan een bureaustoel omdat je maar tijdelijk thuiswerkt of nog niet zeker bent over het type bureaustoel dat je wil aanschaffen? Kies dan voor een duurzame oplossing: een refurbished bureaustoel!

Een ergonomische refurbished bureaustoel is de duurzame oplossing voor je thuiskantoor, werkkamer of studeerkamer. Wil je meer lezen over ergonomisch thuiswerken? Lees dan de blog: Ergonomisch thuiswerken? Dit heb je nodig! of bekijk hier alle kantoor inspiratie blogs van Woonliving.

Wat is een refurbished bureaustoel?

Refurbished betekent eigenlijk dat je bureaustoel gebruikt is maar daarna volledig nagelopen, gecontroleerd en vaak ook opnieuw gestoffeerd is. Eigenlijk is je stoel dus zo goed als nieuw, alleen door hem een tweede leven achter jouw bureau te geven, ben je ook nog eens ontzettend duurzaam bezig. Er worden jaarlijks 21 miljoen stoelen weggegooid in Europa en dat terwijl hergebruik vaak prima mogelijk is.

Daarnaast is een refurbished bureaustoel ook nog aantrekkelijk voor je portemonnee. Deze stoelen, van topkwaliteit, zijn dan ineens erg betaalbaar en zo heb je voor weinig geld een mooie ergonomische bureaustoel in huis, die ook nog duurzaam is.

Budget refurbished bureaustoel

Wil je graag een budget refurbished bureaustoel dan is de Bureaustoel refurbished ergonomisch design Ahrend 220 voor €179,- een optie. Deze kantoorstoel is verstelbaar in allerlei standen en heeft een perfect zitcomfort. Hierdoor zit je dus voor een laag budget, toch nog op een goede bureaustoel.

Bureaustoelen van Woonliving

Bestel hem op woonliving.nl dan ben je nog duurzamer bezig omdat Woonliving voor elke 100 bestellingen een boom laat planten door TreesForAll. Zo geven we de toekomst door en kunnen we klimaatverandering tegengaan. Er zijn inmiddels al 120 bomen geplant door de klanten van Woonliving. Daarnaast kun je de co2 uitstoot compenseren via onze partner Co2Ok.

Het inrichten van je werkplek, thuis of op kantoor kan dus ook duurzaam en betaalbaar!

Foto van Lindy de Graaf.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?