Welke soorten vergadertafels zijn er? En welke past bij mij? – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Welke soorten vergadertafels zijn er? En welke past bij mij?

Vergadertafels bieden plaats aan belangrijke ontmoetingen tussen management, medewerkers en klanten. Lees deze gids over de verschillende soorten vergadertafels om te beslissen welke u nodig heeft in uw vergaderruimte.

Meest populaire soorten vergadertafels
Er zijn veel soorten en maten vergadertafels, en de meest voorkomende is een rechthoek. Het grote oppervlak van een rechthoek geeft iedereen voldoende ruimte voor laptops, notebooks en mappen, en er is voldoende beenruimte voor maximaal comfort. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten vergadertafels met mogelijkheden voor een kleine groep of een hele afdeling.

Welke opstelling past bij mij?


U kunt uw vergadertafels in uw vergaderruimte in verschillende opstellingen opstellen, afhankelijk van wat nodig is. Enkele opties zijn:
Welke soorten vergadertafels zijn er? En welke past bij mij?
Boardroom: De boardroomstijl is de standaard vergaderopstelling. Er is één rechthoekige tafel, met aan de lange zijden een aantal stoelen en aan een van de korte zijden een stoel voor de leider. De directiekamerstijl is het beste voor telefonische vergaderingen en vergaderingen in agendastijl.

U-Shape
U-vorm: De U-vormige opstelling ziet eruit als een hoefijzer, met ten minste drie tafels tegen elkaar geplaatst en stoelen aan de buitenkant. De aanwezigen kunnen gemakkelijk communiceren met de spreker en met elkaar. U-vormige stijl is een uitstekende keuze voor trainingen en presentaties.

Welke soorten vergadertafels zijn er? En welke past bij mij?,2
Hol vierkant: De holle vierkante opstelling is de meest interactieve vergadertafelopstelling, met minimaal vier tafels die een rechthoek vormen met open ruimte in het midden. De spreker kan in het midden staan ​​om iedereen toe te spreken, en de deelnemers kunnen communiceren. Deze stijl is ideaal voor breakout meetings en workshops.

Welke soorten vergadertafels zijn er? En welke past bij mij?,3
Klaslokaal: In een klaslokaalopstelling staan ​​meerdere tafels in rijen, met de stoelen naar de spreker gericht. Deelnemers kunnen de presentatie bekijken terwijl ze aantekeningen maken op het tafelblad.
Banket: De banketstijl bestaat uit verschillende kleinere tafels in de kamer die plaats bieden aan vier tot acht personen. Deze opstelling bevordert netwerkmogelijkheden en is gebruikelijk voor vergaderingen waar de lunch wordt geserveerd.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?