Welke bureaustoel moet ik kopen? – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Welke bureaustoel moet ik kopen?

Welke bureaustoel moet ik kopen? Een vraag die wij steeds vaker krijgen bij onze klantenservice. Daarom dachten wij dat het tijd is om eens door de keuzes heen te gaan om te bepalen welke bureaustoel nu de juiste is voor jou! Want kiezen uit: gebruikte bureaustoel, best geteste bureaustoel, beste merk bureaustoel en de beste bureaustoel merken kan nogal chaotisch worden.

Geen zin om te lezen? Doe de quiz en kom erachter welke bureaustoel het best bij je past!

 Want per dag komen er gemiddeld zo'n 3 tot 4 bureaustoelen bij die met de keuzestress niet bepaald helpen. Daarom willen we je erdoorheen helpen om op z'n minst je zocht tocht te verkleinen en je hopelijk wat tijd te besparen. 

Voordat je besluit de beste koop bureaustoel te vinden. Kijk eerst eens of het überhaupt wel nodig is om je bureaustoel te vervangen?

 

Bepaal je budget!

Je kan natuurlijk altijd kijken naar de beste merk bureaustoel! Maar een Herman Miller bureaustoel loopt al snel op tot de 1500 euro.. Maar gelukkig zijn niet de beste bureaustoel merken allemaal zo duur. De gemiddelde Gispen bureaustoel kost zo'n 550 euro. 

Er valt namelijk voor elke ergonomisch wens wel iets te vinden binnen je budget! Mocht je bijvoorbeeld een budget hebben tot 200? dan is het beste om te kijken naar gebruikte bureaustoelen. Vaak kan je hier de beste bureaustoel merken vinden voor prijzen die wel schappelijk zijn voor iedereen.

Waarom gebruikte bureaustoelen bij een budget tot 200?

Nou heel simpel je krijgt veel ergonomische opties voor maar een gedeelte van de nieuwkoop waarde! Waardoor dit naar onze mening automatisch de beste koop bureaustoel is! Want soms kan je ook een ergonomische bureaustoel 2dehands vinden voor spotprijzen. Kijk bijvoorbeeld eens op marktplaats of bij onze refurbished bureaustoelen

Welke bureaustoel moet ik kopen?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bureaustoel? 

We hebben meerdere artikelen over hoe je de beste koop bureaustoel kan vinden. Maar vooral welke bureaustoel het beste bij je past

Toch willen we kort benadrukken wat erg belangrijk is bij welke bureaustoel je "moet" kopen.

  • Garantie voorwaarden 

De gemiddelde mens doet 5 tot 10 jaar met een bureaustoel. Valt dit binnen de garantie termijn van je gebruik?  Maar vooral moet jij het zelf oplossen of word het voor je opgelost door de 

  • Arbo normering

Sommige mensen vinden dit verwaarloosbaar. Maar het is altijd een fijne gerust stelling als een bureaustoel voldoet aan NEN of NPR eisen vooral omdat deze dan uitvoerig is getest en je vaak verzekerd bent van een goede stoel. 

  • Gewicht & lengte

Let er goed op of je gewicht binnen de eisen van de bureaustoel past. Zo kan je bijvoorbeeld met 100kg niet gaan zitten op een bureaustoel die max 80kg kan hebben. Dit kan helaas tot gevaarlijke situaties leiden ook bij best geteste bureaustoel types. Daarbij mocht je kleiner dan 165cm zijn of langer dan 1.95cm is het aan te raden naar NPR bureaustoelen te kijken

Meer hierover lees je hier

  • Best geteste bureaustoel

Er zijn meerde vloggers op Youtube die je goed kunnen helpen met de beste merk bureaustoel te kiezen. Maar mocht de bureaustoel een NEN1335 of NPR1813 keurmerk hebben zijn deze ook al getest door experts of ze voldoen aan de eisen. Dus het is altijd aan te raden om hiernaar op zoek te gaan om voor het beste resultaat te gaan.

  • Retour voorwaarden

Je bureaustoel kiezen is bijna hetzelfde proces als een auto kopen. Tuurlijk gaat het om andere bedragen! Maar je moet het vaak proberen om te weten of het de beste optie voor jou is. Daarom als je online wenst te kopen kijk even of je de bureaustoel gratis retour kan sturen! Want geloof mij dat gebeurd meer dan je denkt. Het liefst nog met dat de bureaustoel gemonteerd geleverd word en gratis opgehaald zoals wij standaard aanbieden. Dan kan je het altijd eerst even proberen. Er zijn ook nog genoeg andere die deze service aanbieden maar het is zeker iets om rekening mee te houden om geld te besparen.

 

Hopelijk hebben we je zoektocht iets kunnen verkleinen met deze tips! Het is al lastig genoeg tegenwoordig om de beste keuze bureaustoel te vinden. Daarom adviseren we ook standaard om even contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf waar je de bureaustoel wenst te kopen! Ze helpen je graag en hebben vaak expertise om tot de juiste keuze te komen.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?