Welke bureaustoel voor thuiswerken? Snel weten wat je kan kiezen! – Workliving
Gratis verzending vanaf €30 Betaal vooraf of achteraf Niet tevreden, geld terug

Welke bureaustoel voor thuiswerken?

We kunnen er niet meer om heen thuiswerken is en blijft! Het is zelfs nu wettelijk bepaald dat jij recht hebt om thuis te werken in Nederland! Wat ons het enige land ter wereld maakt waar thuiswerken een wettelijke kwestie is geworden. Best bijzonder maar er komt een hoop kijken bij thuiswerken. Misschien heeft je werkgever alles al voor je geregeld of heb jij sinds kort een thuiswerk vergoeding. Vandaag zullen we vooral gaan kijken naar welke bureaustoel geschrikt is voor thuiswerken.Want is de goede goedkope bureaustoel wel de beste bureaustoel voor thuiswerken?

We nemen het in dit artikel kort even door waar jij precies op moet letten bij het kiezen van de beste bureaustoel voor thuiswerken.

Er komen veel vragen standaard bij ons binnen of het nu nodig is om direct de beste merk bureaustoel te kopen? Of dat het nodig is om echt direct de portemonnee open te halen. We kunnen je alvast garanderen dat het zeker niet nodig is! Want de goede goedkope bureaustoel zou misschien voor jou ook de redding kunnen zijn. 

Hoeveel werk je nu echt thuis?

Het belangrijkste voordat je direct voor de beste merk bureaustoel gaat is om te kijken hoe hard je de bureaustoel voor thuiswerken nu eigenlijk nodig hebt. Daarbij ook of deze nu wel het beste van het beste moet zijn.

Aantal dagen thuiswerken  Advies voor je bureaustoel
1 tot 2 dagen  Een fatsoenlijke stoel die voldoet aan de basis eisen is meer dan voldoende voor je. kijk even welke bureaustoel bij je zou passen hier
2 tot 3 dagen

We zijn nu onderweg naar intensiever gebruik! Het is van belang te gaan kijken naar zakelijke eisen zoals NEN1335. Mocht je kwa budget niet uitkomen kijk even bij refurbished bureaustoel hier vind je veel opties die hier binnen vallen. 

3 dagen+ Je zit meer op de bureaustoel thuis dan op kantoor. Nu is het wel van belang te kijken naar zakelijke modellen aangezien er spraken is van intensief gebruik. Kijk vooral naar de verstelbaarheid zodat je de bureaustoel op maat kan krijgen om klachten te voorkomen
welke bureaustoel thuiswerken

Zijn er zaken waar ik op moet letten bij een bureaustoel voor thuiswerken?

Er is natuurlijk heel veel om in acht te houden bij het kiezen van een bureaustoel voor thuiswerken. Om alles makkelijk en overzichtelijk te houden zetten we de basis dingen voor je op een lijn. Als je wilt weten welke bureaustoel je het beste kan kopen kan je beter even hier kijken. We zullen hier vooral even kijken naar waar je op moet letten. Want ten opzichten van je kantoor bureaustoel waar vaak de beste bureaustoel merken staan. Heb je vaak wat meer elementen waar je rekening mee moet houden bij een bureaustoel voor thuiswerken. Want de eetkamertafel beweegt niet mee of zit je in een compacte ruimte? Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Waar moet ik op letten?  Waarom?
Wielen Bureaustoel wielen zijn in veel verschillende opties te vinden. Het makkelijkste zijn multifunctionele wielen. Deze zijn voor alle vloertypes geschrikt.  Maar zo zal je bij laminaat altijd moeten opletten dat je geen harde wielen kiest! Het beste is gaan voor zachte wielen om schade te voorkomen.
Hoe breed is de bureaustoel?  Misschien gek maar in sommige ruimtes voor thuiswerken past nog niet eens een kruisvoet van een bureaustoel. Daarom is het altijd handig om te kijken hoe breed de stoel is. Anders past deze niet... Ja dit gebeurd nog wel eens....
Komt de bureaustoel hoog genoeg?  Soms heb je geen budget om ook nog eens een fatsoenlijk bureau te kopen. Dan is het handig als je armleggers en zithoogte hoog genoeg komt om de bureaustoel aan te sluiten. Zweven je voeten dan? Denk eens aan een voetensteun om toch ergonomisch te blijven werken.
Hoelang ga ik erop zitten?  Misschien gek maar als je inderdaad 8 uur op de bureaustoel gaat zitten zoals op kantoor. Is het wijsheid om wel echt naar ergonomische stoelen te kijken of op z'n minst met een dikke comfort zitten (Minimaal 4cm). Zo houd je het op z'n minst comfortabel
Kies de juiste kleur! Vaak bij zwarte bureaustoelen kunnen witte vlekken komen doordat je tegen de muur stoot. Zowel de muur als de bureaustoel komen er vaak minder mooi uit. Met witte frame bureaustoelen heb je dit bijvoorbeeld wat minder. Probeer sowieso om je werkplek wat ruimte te geven. Voor stoffering adviseren we altijd zwart of felle kleuren zodat het schoon te houden blijft.

 

Hopelijk hebben we je zoektocht iets kunnen verkleinen met deze tips! Het is al lastig genoeg tegenwoordig om de beste keuze bureaustoel te vinden. Daarom adviseren we ook standaard om even contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf waar je de bureaustoel wenst te kopen! Ze helpen je graag en hebben vaak expertise om tot de juiste keuze te komen.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Waar ben je naar op zoek?